Όσο ήταν 11 εναντίον 11 άντεξε και κοίταξε στα μάτια την Κάλυβο η ομάδα μας, αλλά μετά από τον τραυματισμό του Α. Κωστόπουλου (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο) στο 53’ και ελλείψει αλλαγών, ήρθε η ήττα με 4-1 στο γήπεδο Περάματος. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΡ, όπου κατέλαβε την 11η θέση με απολογισμό 30 βαθμούς, με 8 νίκες, 6 ισοπαλίες, 16 ήττες και τέρματα 34-63.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Χαριτάκη, αλλά η ομάδα μας ισοφάρισε στο 43’ μετά από όμορφη ενέργεια και σουτ του Α.Ν. Λαδιανού. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’) ήρθε η αναγκαστική αποχώρηση του Α. Κωστόπουλου με την ομάδα μας να μένει με 10 και να αντέχει ως το 68’, αλλά σε 4’ λεπτά δέχθηκε τρία γκολ από τους Μ. Κατσαμά, Γ. Αντιασβίλι και Π. Μοσχονά, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Πατελάκης, Γάσπαρης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 28’ (Σ) Χαριτάκης, 68’ (Σ) Μ. Κατσαμάς, 70’ (Κ) Γ. Αντιασβίλι, 72’ (Σ) Π. Μοσχονάς – 43’ (Σ) Α.Ν. Λαδιανός

ΑΣΙΣΤ: 28’ Γ. Αντιασβίλι, 68’, 72’ Ν-Μ Νύκταρης, 70’ Αντωνόπουλος.

ΚΑΛΥΒΟΣ (Χρήστος Βασιλείου): Ν.Ε. Γωνιωτάκης, Νύκταρης, Αντωνόπουλος, Η. Χνάρης (79’ Ν. Σταρράς), Γ. Αντιασβίλι (73’ Μπροτζάκης), Θεοδωράκης, Χαριτάκης (65’ Μ. Κατσαμάς), Καρδαμίτσης (69’ Α. Σπανουδάκης), Μ. Σπανουδάκης, Μοσχονάς, Δ. Κλειδής.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Φιορέντζης, Α. Κωστόπουλος, Σταυράκης, Πολύχρονος, Μαυρής, Πολυδώρου, Α.Ν. Λαδιανός, Ιλ. Τσαπόκου, Δ. Κωστόπουλος, Ρ. Αποστολάκης, Γ. Τζαγκαράκης.

Προηγούμενο άρθροΜε το αριστερό… αποχαιρέτησε το Ατσιπόπουλο η ομάδα μας…
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια στα παιδιά της Μικτής ομάδας ΕΠΣΡ