Καλή εικόνα είχε για ένα ημίχρονο η ομάδα μας στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι στην φετινή προετοιμασία, παρά την ήττα της με 2-0 από τον Τάλως Μελιδονίου στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Στο α’ ημίχρονο και για 30’ λεπτά η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία, απέναντι σε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του (22 συνολικά), δίνοντας χρόνο συμμετοχή και πάλι σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μας απείλησε με τους Χοτζάι (10’), Βάρδας (18’), έχοντας καλή κυκλοφορία και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όμως μια στιγμή αδράνειας στο 31’ έδωσε την ευκαιρία στον Ηλία Χνάρη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, με τον Ραφαήλ Αποστολάκη (34’) να χάνει τεράστια ευκαιρία όταν βρέθηκε απέναντι στον Βογιατζιδάκη, αλλά να κάνει κακό κοντρόλ. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 66’ και πάλι από τον Η. Χνάρη με κεφαλιά.

Τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με όλους τους παρευρισκόμενους να θερμομετρούνται και κρατήθηκε σχετική λίστα.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας την ερχόμενη Τετάρτη (12/8) με τον Φοίνικα και πάλι στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Βασίλογλου, Καραγιαννόπουλος.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Δημητριάδης (57’ Προβιάς, 81’ Τριποδιανός), Χοτζάι (66’ Ποθουλάκης), Τζαγκαράκης (81’ Βροντάκης), Χατζηκωνσταντίνου, Σκαλιδάκης (41’ Λελεδάκης, 61’ Ιμπραχίμι), Βάρδας, Μέλι (85’ Πίσα), Ρ. Αποστολάκης (57’ Χαροκόπος), Μαυρής (81’ Τζουγανάκης), Σπυριδάκης (71’ Τσακάλι), Αλεξανδρόπουλος (36’ Χαραλαμπάκης, 77’ Τσαπόκου).

Προηγούμενο άρθροΟι θέσεις μας για «τις επιλογές» ποδοσφαιριστών μας από τον ΑΟ Επισκοπής
Επόμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (19.00) με Φοίνικα στο Ατσιπόπουλο