Μια στιγμή αδράνειας στην αρχή και μία ακόμη στο φινάλε του παιχνιδιού ήταν αρκετές για την ομάδα μας να γνωρίσει την ήττα με 2-0 στα Ζωνιανά από τον Ερμή σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με πάρα πολλές ελλείψεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι (απουσίασαν για διάφορους λόγους Σαμιώτης, Ζότο, Βάρδας, Α. Πολυδώρου, Α. Πολυδώρου, Στελίκος), αλλά και με πάρα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το βασικό σχήμα περιλάμβανε 4 ποδοσφαιριστές κάτω των 15, ενώ στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκε και ο 14χρόνος Γιάννης Χαραλαμπάκης. Η εικόνα της ομάδας μας ήταν καλή με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αποκομίζουν σημαντικές εμπειρίες στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Φάσεις και γκολ

2’ σέντρα του Σπ. Μανωλακάκη, επικρατεί σύγχυση στην άμυνα μας και ο Χιώτης επωφελείται για να ανοίξει με πλασέ το σκορ, 1-0.

21’ ο Αλεξανδρόπουλος θα βρεθεί εντός περιοχής, αλλά το σουτ του, θα φύγει λίγο άουτ.

34’ καλή εκτέλεση φάουλ του Χατζηκωνσταντίνου θα φύγει άουτ.

38’ ο Σπ. Μανωλακάκης από πλάγια θέση εντός περιοχής θα πλασάρει αλλά ο Τσιλιμπάρης θα σώσει.

80’ ο Ψαλιδάκης με μπαλιά θα βγάλει σε θέση τετ α τετ τον Χιώτη, ο οποίος θα πλασάρει υποδειγματικά για το 2-0.

83’ καλή εκτέλεση φάουλ του Μαυρή θα μπλοκάρει ο Δανδάλης.

85’ σουτ του Βαρδάκη έξω από την περιοχή ο Τσιλιμπάρης θα διώξει σε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Συργούνη, Ν. Σαρής.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Νικηφόρος): Δανδάλης, Αρ. Παπαδάκης, Γ. Παρασύρης (60’ Κ. Μαραθιανός), Ρωσσίδης, Σταυράκης, Ευαγ. Μανωλακάκης, Ν. Ζερβός (74’ Βαρδάκης), Ψαλιδάκης, Αγ. Χιώτης, Σπ. Μανωλακάκης (88’ Σφακιανάκης), Εμ. Τζαγκαράκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Πολύχρονος, Χατζηκωνσταντίνου, Λελεδάκης (88’ Πάγκαλος), Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος, Ρ. Αποστολάκης (85’ Π. Πολυδώρου), Σκαλιδάκης, Χαροκόπος (77’ Χαραλαμπάκης), Λαδιανός, Στεφανάκης.

Προηγούμενο άρθροΜε πίστη για θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας σήμερα στα Ζωνιανά
Επόμενο άρθροΣτο τμήμα μπάσκετ της Ε.Α.Π. η Τσέχα προπονήτρια Μαρτίνα Μπουσόβσκα