Οι πολλές ελλείψεις αλλά και η ατυχία με τρεις τραυματισμούς στο 20λεπτο δεν επέτρεψαν στην Κ16 της Ακαδημίας μας να είναι ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό Ρεθύμνου γνωρίζοντας την ήττα με 0-6 από τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου στο γήπεδο Ατσιποπούλου. Το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ16 ΕΠΣΡ, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2006-2007 και μικρότεροι.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με μόλις 12 ποδοσφαιριστές και βρέθηκε μετά το πρώτο 20λεπτό να έχει τρεις τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές. Η μάχη… ήταν άνιση με τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο των ποδοσφαιριστών της και να φτάνει εύκολα στην επικράτηση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πατελάκης, Φραντζεσκάκης, Καλυβόπουλος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 3’ (Σ), 24’ (Σ) Κρούτι, 21’ (Σ), 42’ (Σ) Καρυδάκης, 37’ (Κ) Κοτζαμπασάκης, 51’ (Σ) Ψαρουδάκης.

Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Ν. Αποστολάκης, Βερδινάκης, Λίτσι, Παυλάκης, Σταυριδάκης, Σ. Τζουγανάκης, Ηλιάκης, Μουλίτσας, Εμ. Τζουγανάκης, Σ. Τζωρτζινάκης (20’ λ.τ. Χριστοδουλάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ(Βασίλης Νικολουδάκης): Α. Τζαγκαράκης, Μάντι, Κοτζαμπασάκης, Ε. Κρούτι, Α. Μπούζι, Ραψομανίκης, Μ. Μπούζι, Μ. Παπαδάκης, Καρυδάκης, Γιαντζόγλου, Γλατζίνας, Σαββάκης, Ψαρουδάκης, Στρατάκης, Σ. Παπαδάκης, Ανδριώτης, Σιμονάι.

Προηγούμενο άρθροΜια ενδεκάδα… ποδοσφαιριστών μας για προπονήσεις προεπιλογής στις Μικτές ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΠίστη για τη νίκη σήμερα (19.00) στο Ατσιπόπουλο με Αρκάδι Αγγελιανών