Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, πανηγυρίζοντας την 4η στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την 1η γενικά στο γήπεδο Ατσιποπούλου, όπου επικράτησε με 2-1 του Σπηλίου. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας αναρριχήθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με την ομάδα μας να έχει την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας και χάνοντας περισσότερες ευκαιρίες. Μετά από το «λευκό» 0-0 του α’ μέρους, η ομάδα μας μπήκε στην επανάληψη με γκολ στο 51’ με όμορφο πλασέ του Ίβο Τσακάλη, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα ισοφαρίζοντας στο 54’ με κεφαλιά του Θεοδωρομανωλάκη. Στη συνέχεια η ομάδα μας ήταν πιεστική και έγινε πιεστικότερη από το 71’ και έπειτα όπου το Σπήλι έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπινιά. Τελικά το γκολ της νίκης ήρθε στο 78’ με εκπληκτική έμπνευση του Ρίντι Ζότο με σουτ από το κέντρο του γηπέδου, έχοντας δει εκτός εστίας τον Β. Χριστοφοράκη.

Φάσεις και γκολ

5’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ζότο θα μπλοκάρει ο Β. Χριστοφοράκης.

21’ σέντρα του Δ. Κωστόπουλου, η μπάλα φαίνεται να βρίσκει το χέρι του Ρουκουνάκη, αλλά ο κ. Κετεσίδης λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

33’ αντεπίθεση του Σπηλίου με τον Ντιμιτρόφ να βγαίνει τετ α τετ με τον Τσιλιμπάρη, αλλά το δυνατό σουτ του, πετάγεται εντυπωσιακά και διώνει ο τερματοφύλακας μας.

40’ σουτ του Ζότο, θα σώσει ο Β. Χριστοφοράκης.

51’ λάθος γύρισμα του Θεοδωρομανωλάκη, θα επωφεληθεί ο Ίβο Τσακάλη και με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

54’ ο Ντιμιτρόφ εκτελεί φάουλ και ο Θεοδωρομανωλάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι θα ισοφαρίσει σε 1-1.

65’ σουτ του Ζότο θα μπλοκάρει ο Β. Χριστοφοράκης.

71’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα ο Μπινιάς, με το Σπήλι να μένει με 10 παίκτες.

73’ ο Λαδιανός με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Ι. Τσακάλη, το σουτ του οποίου σταματάει στο δεξί δοκάρι.

78’ ο Ζότο βλέπει εκτός εστίας τον Β. Χριστοφοράκη και με εκπληκτικό σουτ από το κέντρο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1.

82’ καλή εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρομανωλάκη, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

89’ ο Β. Δαμανάκης πάτησε τον Ζότο και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Γ. Σαρής, Καψαλάκης.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 51′ (Σ) Ι. Τσακάλη, 78′ (Σ) Ζότο – 54′ (Κ) Θεοδωρομανωλάκης.
ΑΣΙΣΤ: 54′ Ντιμιτρόφ.
ΔΟΚΑΡΙ: 73′ Ι. Τσακάλη.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 71′ Μπινιάς (2η κίτρινη), 89′ Β. Δαμανάκης (απευθείας).
Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Τζαγκαράκης (73’ λ.τ. Χαροκόπος), Σαμιώτης, Δ. Κωστόπουλος, Σκαλιδάκης (56’ Λαδιανός), Αλεξανδρόπουλος (90’ Π. Πολυδώρου), Ζότο, Μαυρής, Ι. Τσακάλη, Λελεδάκης, Ρ. Αποστολάκης (58’ Πολύχρονος).
ΣΠΗΛΙ (Μπάμπης Παπαδάκης): Β. Χριστοφοράκης, Καγκάς, Γεωργακάκης (89’ Κοκονάς), Ρουκουνάκης (75’ Β. Δαμανάκης), Κονδύλης (84’ Γ.Στ. Σταρράς), Ι. Δαμανάκης, Μπινιάς, Ντιμιτρόφ, Σειραγάκης, Κ. Βαβουράκης, Θεοδωρομανωλάκης.

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Γεωργιουδάκη
Επόμενο άρθροΗ 2η νίκη έφερε 2η θέση για τις Παγκορασίδες μας!