Σε άκρως οικογενειακό κλίμα σε κλειστό κύκλο, η ανδρική μας ομάδα καλωσόρισε το 2020 με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το βράδυ της Τετάρτης (15/01) στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συγκεντρώθηκαν στον χώρο του εντευκτηρίου για την λιτή αυτή τελετή, περνώντας μια όμορφη βραδιά, με την ευχή για καλή χρονιά με υγεία από και προς όλους. Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Βερνάδος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Π. Στη σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα μας στο 2020. Επιπλέον πρόσθεσε το πόσο χαρούμενο τον κάνει να βλέπει αυτό το υπέροχο κλίμα που υπάρχει τη φετινή σεζόν στην ομάδα μας, όπου όλοι μαζί αποτελούμε μια αγαπημένη οικογένεια.

Στη συνέχεια έγινε η κλήρωση μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, για 3 δωροεπιταγές, προσφοράς του καταστήματος αθλητικών ειδών «Sportys» του Βαγγέλη Κιοσσέ. Τυχεροί αναδείχθηκαν οι Ρίντι Ζότο, Δημήτρης Κωστόπουλος και Ραφαήλ Αποστολάκης. Μετά από το πέρας του σύντομου τελετουργικού ακολούθησε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους, που είχαν επιμεληθεί άψογα ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας κ. Χαράλαμπος Χαραλαμπάκης και ο φίλος της ομάδας κ. Δημήτριος Αποστολάκης.

Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους!

Προηγούμενο άρθροΟι ευχές όλων μας στο νεαρό Κ. Σκουλούδη…
Επόμενο άρθροΗ Ακαδημία μας στο 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ