Μέσα σε όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε την Δευτέρα (16/1) το βράδυ η ομάδα μας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της καλωσορίζοντας το 2023.

Στο εντευκτήριο του γηπέδου Ατσιποπούλου, η διοίκηση της ομάδας μας, ο προπονητής Κώστας Πολύχρονος, το ποδοσφαιρικό τμήμα και στελέχη της Ε.Α.Π. αντάλλαξαν ευχές για την έλευση της νέας χρονιάς. Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν ένθεν κακείθεν.

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Νίκος Βερνάδος στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, δηλώνοντας χαρούμενος για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Δομαζάκη, το Γενικό Γραμματέα κ. Μπάμπη Χαραλαμπάκη, το μέλος κ. Δημήτρη Αποστολάκη και τον κ. Γιάννη Τσιμπούκα, που φροντίζει για τα πάντα σε καθημερινή βάση και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Τα τρία φλουριά που είχε η βασιλόπιτα έπεσαν… στο γήπεδο με την ευχή πολύ σύντομα να ανακαινιστεί με την αντικατάσταση του ταλαιπωρημένου συνθετικού χλοοτάπητα, στον αειθαλή ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Γεωργιουδάκη και στον υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας της Ε.Α.Π. Γιώργου Σταρά. Αμέσως μετά ακολούθησε κλήρωση για τις 3 δωροεπιταγές που πρόσφερε η διοίκηση της ομάδας μας, με τυχερούς τους ποδοσφαιριστές Νίκο Γεωργιουδάκη, Αργύρη Προβιά και Αντώνη Λαδιανό.

Μετά την κοπή της πίτας η διοίκηση της ομάδας πρόσφερε πλούσιο γεύμα στους ποδοσφαιριστές μας, το οποίο επιμελήθηκαν με μεράκι για μία ακόμη φορά οι Δημήτρης Αποστολάκης και Μπάμπης Χαραλαμπάκης.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστούμε για την φιλοξενία τα Γεράκια, συγχαρητήρια στην διαιτητική τριάδα
Επόμενο άρθροΗ Ε.Α.Π. στο 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ