Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ14 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι του ΑΟ Ποσειδών στον Μικρό Τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο των Αρμένων. Τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ14 κατέκτησε ο ΑΟ Άρης ο οποίος στον μεγάλο τελικό επικράτησε με 7-4 του ΑΟΝ Αστέρα.

Ο Μικρός Τελικός ήταν συγκλονιστικός με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο των Αρμένων. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε 2-2 και μοιραία οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου σκόραραν κατά σειρά για την ομάδα μας οι Φυρογένης, Ζεάκις, Σπανουδάκης και Βροντάκης, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι του Ποσειδώνα. Την εκτέλεση του Μπουλλάρι απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα.

Μετά το πέρας των δύο Τελικών ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές, αλλά και στις παρούσες συμμετέχουσες ομάδες με έπαθλα και αναμνηστικά διπλώματα, παρουσία της προέδρου Επιτροπής Υποδομών ΕΠΣΡ κας Κατερίνας Ντορμπάρη-Δεσποτοπούλου, του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης κ. Γιώργου Δασκαλομαρκάκη και του μέλους κ. Δημήτρη Κουργιαντάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσικιντίκος, Πετράκης, Αργυράκος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 5’ πεν. Ζουλάκης, 57’ (Σ) Πολιτάκης – 14’ (Σ) Φυρογένης, 43’ (Σ) Μιχ. Κυριακάκης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 5’ Πετρακάκης.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 5’ Κωνσταντινίδης.

Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Κουτσιούκης (36’ Ζεάκις), Σπανουδάκης, Κωνσταντινίδης, Λιμάκης, Λαδάκης, Τσαχάκης, Μπουλλάρι, Φυρογένης, Μανουσάκης, Μιχ. Κυριακάκης (55’ Γαγάνης).

Προηγούμενο άρθροΣτο γήπεδο… Κ14 και Κ10 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΑυλαία στην Β’ ΕΠΣΡ κλειδώνοντας τον τίτλο…