Χωρίς άγχος για ότι καλύτερο σήμερα στο Μελιδόνι

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει η ομάδα μας σήμερα (15.00) στο Μελιδόνι, αντιμετωπίζοντας τον δυνατό Τάλω, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Με καλή ψυχολογία μετά από τη νίκη επί του ΟΦΑ την περασμένη αγωνιστική, αλλά και με πυξίδα τις καλές εμφανίσεις απέναντι σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, η ομάδα μας θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό και τις όποιες πιθανότητες έχει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Απέναντι της θα βρει μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Α’ ΕΠΣΡ, η οποία έχει σταθεροποιηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -7 από τους δύο πρωτοπόρους, ΑΟΝ Αστέρα και Άρη.

Για ένα ακόμη παιχνίδι τα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή μας, Φίλιππο Μουρτζανό δεν απουσιάζουν, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κωστόπουλο, Λαδιανό και Πάγκαλο. Έτσι, στο σημερινό παιχνίδι μπορεί να υπολογίζει στους εξής 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν και την αποστολή της ομάδας για το Μελιδόνι:

Προβιάς, Τσιλιμπάρης, Τζαγκαράκης, Στεφανάκης, Πολύχρονος, Π. Πολυδώρου, Μαυρής, Χαροκόπος, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Βάρδας, Τσακάλι, Χατζηκωνσταντίνου, Ζότο, Αποστολάκης, Α. Πολυδώρου, Σαμιώτης, Λελεδάκης.

* Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Κώστας Καλυβιανάκης, με βοηθούς τους Φάνη Κετεσίδη, Ματθαίο Βαρβαντάκη και Παρατηρητή Διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Exit mobile version