Αντίστροφα μετράμε από σήμερα για την εκτέλεση του σημαντικού έργου «Ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο Ατσιποπούλου», το οποίο θα δώσει άλλη πνοή στις εγκαταστάσεις όπου την κύρια χρήση έχει η ομάδα μας.

Το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου 2020 υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη με τον ανάδοχο εργολάβο η σύμβαση του έργου. Πρόκειται για έργο συνολικού Προϋπολογισμού 100.000 €, το οποίο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ (Περιφέρεια Κρήτης), με το οποίο θα εγκατασταθούν  είκοσι τέσσερις (24)  συνολικά προβολείς led συνολικής ισχύος 400 W έκαστος που θα αναρτηθούν, ανά τέσσερις,  σε έξι  σιδηροϊστούς ύψους 12 μέτρων. Ο συμβατικός χρόνος εκτέλεσης του έργου είναι 4 μήνες.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Δήμου Ρεθύμνου και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών είναι η ακόλουθη:

«Τη σύμβαση του έργου « Ηλεκτροφωτισμός Γηπέδου Ατσιποπούλου» υπέγραψε σήμερα,   Τρίτη 5 Μαΐου 2020, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης με τον ανάδοχο εργολάβο, στην Τεχνική Υπηρεσία Δ.Ρ  (κτίριο Δελφίνι),

Πρόκειται για έργο συνολικού Προϋπολογισμού 100.000 €, το οποίο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ (Περιφέρεια Κρήτης),  με το οποίο θα εγκατασταθούν  είκοσι τέσσερις (24)  συνολικά προβολείς led συνολικής ισχύος 400 W έκαστος που θα αναρτηθούν, ανά τέσσερις,  σε έξι  σιδηροϊστούς ύψους 12 μέτρων. Ο συμβατικός χρόνος εκτέλεσης του είναι 4 μήνες.

Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση,  θα εξασφαλιστεί επαρκής  φωτισμός σε όλη την αγωνιστική επιφάνεια του γηπέδου του οικισμού Ατσιποπούλου του  Δήμου Ρεθύμνης,  με αποτέλεσμα να επιμηκυνθεί και ο χρόνος χρήσης του γηπέδου από τους αθλούμενους».

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Κυριακής 3 Μαΐου
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια σε ΑΟ Επισκοπής, ΑΟΝ Αστέρα, Δόξα Πλατανέ