Σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες της ξανά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ για να υποδεχθεί τα μέλη της, με το πρώτο ραντεβού να είναι προγραμματισμένο για τις 16.30 το απόγευμα, φυσικά στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Για την άρτια λειτουργία της Ακαδημίας μας, πραγματοποιήθηκε Τεχνική σύσκεψη στα γραφεία της ομάδας μας την Κυριακή το πρωί, μεταξύ διοίκησης και τεχνικού επιτελείου, αναλογιζόμενοι και την κατάσταση με τον covid-19 που βιώνουμε. Στην τεχνική σύσκεψη βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας και Γενικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας μας Νίκος Βερνάδος, όπου μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Παντελή Κατικά, ανέπτυξαν τους άξονες που θα κινηθεί η λειτουργία της, τη νέα ξεχωριστή σεζόν. Το παρόν στη σύσκεψη έδωσαν οι προπονητές της Ακαδημίας μας Δημήτρης Δομαζάκης (προπονητής Τερματοφυλάκων), Δημήτρης Σαμιώτης, Μαρία Ψυχαράκη, Μενέλαος Δημητριάδης, ενώ απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Κώστας Πολύχρονος.

Δίχως άλλο, το βάρος έπεσε στα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να τηρούνται από όλους, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δίνοντας έμφαση στα πρωτόκολλα υγείας που θα ακολουθηθούν, στην συμπεριφορά των προπονητών σε αυτή τη συνθήκη, όπως και την αναγκαιότητα για συνεχή ενημέρωση των παιδιών ώστε να αθλούνται με ασφάλεια σε καθημερινή βάση. Επιπλέον δόθηκαν και οι υπόλοιπες κατευθύνσεις για την ομαλή και εποικοδομητική λειτουργία της Ακαδημίας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, όπως συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο Ατσιπόπουλο.

Το πρόγραμμα των 2 πρώτων εβδομάδων
Όπως έχει ανακοινωθεί από την διεύθυνση της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. το πρόγραμμα προπονήσεων για τις δύο πρώτες εβδομάδες (31 Αυγούστου-13 Σεπτεμβρίου), θα λαμβάνει χώρα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, τις ακόλουθες ώρες για τις συγκεκριμένες ηλικίες:

16.30 – 17.45 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 2011 ως 2016)
18.00 – 19.15 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 2005 ως 2010)

Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές
Παράλληλα, συνεχίζονται και οι εγγραφές στην Ακαδημία μας σε καθημερινή βάση  18.00-21.00 στο γήπεδο Ατσιποπούλου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6978 773 628 για περισσότερες πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια Γιάννη και Λευτέρη για την εισαγωγή σας σε Πανεπιστημιακές Σχολές
Επόμενο άρθροΣάββατο (5/9) με Σπήλι, Κυριακή (13/9) με ΑΟΝ Αστέρα για το Κύπελλο