Η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για 3η συνεχόμενη σεζόν, με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου Φίλιππο Μουρτζανό. Το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Νίκος Βερνάδος και ο γενικός αρχηγός κ. Χαράλαμπος Χαραλαμπάκης, συναντήθηκαν με τον κ. Φίλιππο Μουρτζανό και εντός ολίγων λεπτών συμφώνησαν να συνεχιστεί η κοινή πορεία μας για τη σεζόν 2020-2021.

Ταυτισμένοι απόλυτα σε φιλοσοφία και αρχές ποδοσφαίρου θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να εξελίσσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, με την αμέριστη στήριξη και των έμπειρων παιδιών που υπάρχουν στο ρόστερ μας, κάνοντας νέα βήματα σε αυτή την κατεύθυνση.

Μετά από την ολοκλήρωση της ανανέωσης της συνεργασίας μας, ο Φίλιππος Μουρτζανός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ξεχωριστά τον πρόεδρο Νίκο Βερνάδο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ανανεώνοντας την συνεργασία μας. Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια της Ε.Α.Π., μιας ομάδας που αποτελεί τον ορισμό ενός ερασιτεχνικού οργανισμού ποδοσφαίρου, πιστό σε υψηλές αρχές και φιλοσοφία. Όλοι μαζί λοιπόν έχουμε μπροστά μας, άλλη μία πρόκληση να συνεχίσουμε αυτό που έχει ξεκινήσει να χτίζεται τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια κατά γράμμα, διατηρώντας μια ομάδα πραγματικά οικογένεια και μέσα από την σκληρή δουλειά να συνεχίσουμε την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών – προερχόμενων από την Ακαδημία μας και όχι μόνο – αλλά  και της ομάδας συνολικά.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον ποδοσφαιρικό και μη, κόσμο του Ρεθύμνου, υγεία, επιστρέφοντας όσο πιο άμεσα και αναίμακτα γίνεται στην κανονικότητα».

Το βιογραφικό του Μουρτζανού
Ο Φίλιππος Μουρτζανός γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1985 είναι διπλωματούχος προπονητής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος του διπλώματος προπονητών ποδοσφαίρου UEFA Β’. Στην προπονητική του καριέρα έχει δουλέψει τη σεζόν 2013-14 ως Α’ προπονητής του Ψηλορείτη, ενώ για ενάμισι χρόνο ήταν ο άμεσος συνεργάτης (προπονητής Φυσικής κατάστασης) του Σπύρου Σπυριδάκη σε Ποσειδώνα Γερανίου  (2014-15) και ΟΦ Αρμένων (Ιούλιος 2015-Φλεβάρης 2016). Από το Μάρτη του 2016, όπως και τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 ήταν α’ προπονητής του ΟΦΑ. Από το καλοκαίρι του 2018 ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδα μας και τη σεζόν 2020-2021 θα καθίσει για 3η χρονιά στον πάγκο της ΕΑΠ.

Βέβαια, ο Φίλιππος Μουρτζανός ξεκίνησε να δουλεύει σε Ακαδημίες  το 2009, όταν εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας του Αστέρα Ρεθύμνου (2009-10) και εν συνεχεία της ΠΕ Ρεθύμνου (2010-11). Τη σεζόν 2011-12 ακολούθησε η ενασχόληση του με την Ακαδημία της Επισκοπής, το 2014-2015 ήταν Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ποσειδώνα Γερανίου και τη σεζόν 2015-16 δούλεψε στην Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων.

Σαν ποδοσφαιριστής, ο Μουρτζανός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ψηλορείτη μέχρι το 2003 και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε σε ΑΕ Τρικάλων, ΑΟ Τρικάλων, ΑΕ Παραλιθαίοι, Επισκοπή, Αστέρας Ρεθύμνου, ΠΕΡ, Ποσειδώνα Γερανίου, ΟΦ Αρμένων.

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια σε ΑΟ Επισκοπής, ΑΟΝ Αστέρα, Δόξα Πλατανέ
Επόμενο άρθροΜαζί και τη νέα σεζόν με 12 ποδοσφαιριστές!