Με τις κορυφαίες αθλήτριες της Κρήτης στην ηλικία της προπονείται καθ’ όλη τη διάρκειας της φετινής σεζόν η αθλήτρια του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ Σοφία Μελιδονιώτη.

Η νεαρή αθλήτρια της ομάδας έχει επιλεγεί από τον Περιφερειακό προπονητή Κρήτης κ. Μιχαήλ Πετράκη για το κλιμάκιο Κρήτης γεννηθεισών 2009-2010, έχοντας συμμετάσχει σε προπονήσεις τόσο στο κλιμάκιο Δυτικής Κρήτης όσο και στο κλιμάκιο Ανατολικής Κρήτης. Η γεννηθείσα το 2009, αθλήτρια μας συμμετείχε σε μία ακόμη προπόνηση του κλιμακίου Δυτικής Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ακρωτηρίου στα Χανιά την περασμένη Δευτέρα (20/03) υπό την καθοδήγηση του κ. Πετράκη. Σε αυτό το διάστημα επίσης, η Σοφία έχει κληθεί και έχει προπονηθεί και με το κλιμάκιο Ανατολικής Κρήτης στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για την εξέλιξη και το ταλέντο της Σοφίας, όπως και για την σκληρή δουλειά που καταβάλλει εξελίσσοντας τις ικανότητες και δεξιότητες της μαζί με τις καλύτερες αθλήτριες της ηλικίας της σε επίπεδο Κρήτης.

Σοφία συγχαρητήρια και συνέχισε να κάνεις με πάθος, επιμονή και υπομονή αυτό που τόσο αγαπάς…

Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψε στις νίκες… και στην 2η θέση η Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΤην Τετάρτη (29/3, 20.00) το ματς Ασή Γωνιά-ΕΑΠ