Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Ξυδάκη. Ο Ξυδάκης είναι 21 ετών αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου ή ακραίου επιθετικού και την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣΡ με τη ΝΕΑΡ.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε από την Πράσινη Ακαδημία του Κώστα Ανυφαντάκη, ακολούθησαν ακόμη οι ΑΟΝ Αστέρας, ΡΕΚΑΛ (ποδόσφαιρο σάλας), ΝΕΑΡ και Κεραυνός.

Η Ε.Α.Π. καλωσορίζει το Νίκο στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Νίκος Ξυδάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια της Ε.Α.Π. και θεωρώ πως για μένα είναι η καλύτερη επιλογή. Γνωρίζω πως έρχομαι σε μια οργανωμένη ομάδα, όπου διαχρονικά ξέρει να εξελίσσει νεαρούς ποδοσφαιριστές, δουλεύοντας πάνω στις αρχές του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Βερνάδος και ο προπονητής κ. Φίλιππος Μουρτζανός με προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο και δεν δυσκολεύθηκα να πω το «ναι». Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Το βιογραφικό του Ξυδάκη

Ημ. Γέννησης: 20/01/1998

Θέση: Μέσος

Προηγ. Ομάδες: Πράσινη Ακαδημία, ΑΟΝ Αστέρας, ΡΕΚΑΛ, ΝΕΑΡ, Κεραυνός, ΝΕΑΡ.

Προηγούμενο άρθροΟ Χ. Χαραλαμπάκης νέος Γενικός Αρχηγός στην ανδρική ομάδα μας
Επόμενο άρθροΣτην ομάδα μας ο Μενιουδάκης