Την πρώτη της νίκη και τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε σήμερα η ομάδα μας, κερδίζοντας με 2-0 στο Πέραμα, τον τοπικό Αστέρα.

Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα, έβγαλε πάθος και συγκέντρωση στο παιχνίδι της, ξεπέρασε κάθε δυσκολία που της προέκυψε και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Μαυρής (16’) και Μέλι (77’) και ενώ η ομάδα μας αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 57’ λόγω αποβολής του Χαροκόπου με 2η κίτρινη κάρτα. Κομβικής σημασία για την εξέλιξη του παιχνιδιού και το «όχι» του Μενέλαου Δημητριάδη στην εκτέλεση πέναλτι του Μ. Σπανουδάκη μόλις στο 6ο λεπτό.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και αυτή που δημιούργησε τις μεγάλες ευκαιρίες στο ματς με Σπυριδάκη, Μέλι και Αλεξανδρόπουλο, πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε, με τον Αστέρα Περάματος πλην  του πέναλτι να έχει μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Κρανιωτάκη στο 66’. Η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Παυλάκη στον Χατζηκωνσταντίνου στο 22’, ενώ ο διαιτητής κ. Δασκαλομαρκάκης τιμώρησε απλά με κίτρινη τον σκληρό μαρκάρισμα του Μοσχονά πάνω στον Ρ. Αποστολάκη στο 19’.

Φάσεις και γκολ
5’ καλό σουτ του Ρ. Αποστολάκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.
6’ στιγμή αδράνειας στην άμυνα της ομάδας μας με τον Ιμπραχίμι να γλιστράει και να σπρώχνει τον Βογιατζόγλου, με τον κ. Δασκαλομαρκάκη να δίνει αμέσως το πέναλτι.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μ. Σπανουδάκης, αλλά ο Δημητριάδης πετάγεται στην δεξιά του γωνία και διώχνει σε κόρνερ.
9’ με εξαιρετική κάθετη πάσα ο Αλεξανδρόπουλος βγάζει τετ α τετ τον Σπυριδάκη με τον Παπιομύτογλου, αλλά το πλασέ του νεαρού επιθετικού μας, διώχνει ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
10’ κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου, η κεφαλιά του Σπυριδάκη θα φύγει άουτ.
16’ Ο Μαυρής θα κλέψει την μπάλα από το απρόσεκτο διώξιμο του Παπιομύτογλου και από τα 30 μέτρα θα στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας, 0-1.
22’ ο Χατζηκωνσταντίνου με όμορφη ενέργεια θα μπει στην μεγάλη περιοχή του Περάματος, θα βρεθεί στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Παυλάκη, αλλά ο κ. Δασκαλομαρκάκης θα πει να συνεχίστει το παιχνίδι.
42’ ο Χαροκόπος θα κόψει την μπάλα στον Μέλι, το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή θα μπλοκάρει ο Παπιομύτογλου.
57’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Χαροκόπος για μαρκάρισμα πάνω στον Καζαμία.
66’ σέντρα του Μοσχονά, ο Κρανιωτάκης μόνο στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα άουτ.
76’ ο Αλεξανδρόπουλος με όμορφη ενέργεια θα αποφύγει τον Ζαχαριουδάκη αλλά το πλασέ του θα διώξει ο Παπιομύτογλου.
77’ εξαιρετική αλλαγή παιχνιδιού από τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος βρίσκει τον Μέλι μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ, διαμορφώνει το τελικό 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Συργούνη, Βαρβαντάκης.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 16’ (Σ) Μαυρής, 77’ (Σ) Μέλι.
ΑΣΙΣΤ: 77’ Αλεξανδρόπουλος.
ΚΟΚΚΙΝΗ: 57’ Χαροκόπος (2η κίτρινη).
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 6’ Μ. Σπανουδάκης (ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Δημητριάδη).
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 6’ Βογιατζόγλου.
ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 6’ Φ. Ιμπραχίμι.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Μιχάλης Στεφανάκης): Παπιομύτογλου, Μουντάκης (66’ Τόσκα), Παυλάκης, Βογιατζόγλου (46’ Εμ. Ζαχαριουδάκης), Μοσχονάς, Κρανιωτάκης, Α. Λαδιανός, Νικητ. Στεφανάκης (85’ Ι. Λαδιανός), Καζαμίας, Χιωτάκης, Μ. Σπανουδάκης (46’ Β. Κατσαμάς).
Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Δημητριάδης, Πολύχρονος (90’+ Α. Κωστόπουλος), Τζαγκαράκης, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος (82’ Φ. Βερνάδος), Ν. Χατζηκωνσταντίνου, Σπυριδάκης (68’ Τσακάλι), Φ. Ιμπραχίμι (46’ Α. Πολυδώρου), Μέλι, Χαροκόπος, Ρ. Αποστολάκης (68’ Μαγαράκης).

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (19.30) η πρεμιέρα της Κ16 με Κεραυνό-Πολλά φιλικά το Σάββατο
Επόμενο άρθροΓια την πρώτη εντός έδρας νίκη σήμερα (16.00) με Αρκάδι Αγγελιανών