Να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα η ομάδα μας, η οποία στις 19.30 φιλοξενεί τα Γεράκια Γερανίου στο γήπεδο Ατσιποπούλου, σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης στη Β’ Κατηγορία Ρεθύμνου. Απέναντι στη δυναμική, ταλαντούχα και σκληροτράχηλη νεανική ομάδα των Γερακιών η Ε.Α.Π. θέλει να φτάσει στην 9η νίκη της στο πρωτάθλημα και να βρεθεί τουλάχιστον στην 2η θέση της βαθμολογίας, πατώντας γκάζι ενόψει των τελευταίων τριών αγωνιστικών που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή της Β’ Κατηγορίας Ρεθύμνου.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας μας έχει να προσπεράσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, κυρίως τραυματισμών και όχι μόνο που έχει να αντιμετωπίσει για το αποψινό παιχνίδι. Στους ήδη γνωστούς απόντες Λαδιανό, Μανωλακάκη, Σκαλιδάκη, προστέθηκαν οι Λελεδάκης, Μαγαράκης, Καζαμίας, Ν.Κ. Σταυριδάκης, Α. Προβιάς και Γεωργιουδάκης. Επιπλέον αμφίβολη για το σημερινό παιχνίδι κρίνεται η συμμετοχή του Μιχελουδάκη.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Κώστας Καλυβιανάκης, με βοηθούς τον Στάθη Κελεσίδη, την Ελένη Κατσιμάρη και παρατηρητή Διαιτησίας τον Μιχάλη Βοσκάκη.

Προηγούμενο άρθροΧόρτασαν… ποδόσφαιρο οι παίκτες της Κ14 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΕπέστρεψε στις νίκες… και στην 2η θέση η Ε.Α.Π.