Την πρώτη της νίκη κατέκτησε σήμερα η ομάδα Κ16 της Ε.Α.Π. επικρατώντας με 3-1 του Κεραυνού σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου αγωνίζονται ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2004-2005.

Στο γήπεδο Ατσιποπούλου, η ομάδα μας ήταν καλύτερη απέναντι στον Κεραυνό που προσήλθε με 10 ποδοσφαιριστές και έφτασε στη νίκη με 3-1, φτάνοντας τους 4 βαθμούς μετά από την λευκή ισοπαλία με την Επισκοπή 2010 στην πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη. Στο 21’ ο Λελεδάκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας και στο 47’ ήρθε το 2-0 μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια, με τον Τσαπόκου να στρώνει στον Χαροκόπο, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεραυνού. Στο 51’ ο Αργύρης Προβιάς έκανε εξαιρετική επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλάκη. Τεράστια χαμένη διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας στο 63’ με το, Παπαδομιχελάκη να αποκρούει τα τετ α τετ με τους Χαροκόπο και Τσαπόκου. Τελικά στο 63’ ήρθε το 3-0 μετά από ενέργεια του Ραφαήλ Αποστολάκη και παρά την προσπάθεια του Γιάννι να διώξει την μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 72’ από τον Μπίτσι του Κεραυνού.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας σε επίπεδο Κ16 το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και πάλι στο γήπεδο Ατσιποπούλου με αντίπαλο τον Αστέρα Περάματος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βλαχάκης, Ψωφάκης, Κοντούλας.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 21’ (Σ) Λελεδάκης, 47’ (Σ) Χαροκόπος, 64’ (Σ) Ρ. Αποστολάκης – 72’ Μπίτσι.

ΑΣΙΣΤ: 47’ Ι. Τσαπόκου.

Ε.Α.Π. (Φώτης Ξενικάκης): Α. Προβιάς, Αράπι (50’ Καρδαμίτσης), Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Ποθουλάκης, Τσαπόκου, Χαραλαμπάκης, Φασουλάς, Ρ. Αποστολάκης, Λελεδάκης (79’ Ατλάσης), Μ. Τζουγανάκης (60’ Κωστάκης).

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για τα Λιβάδια
Επόμενο άρθροΑνταγωνιστικά τα κορίτσια μας για ένα ημίχρονο απέναντι στον πολύπειρο ΟΑΧ