Συνέχεια για δεύτερη ημέρα της εκπαιδευτικής διαδικασίας του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης», το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.

Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχάς και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

 

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Τρίτη 7 Απριλίου 2020)

Σήμερα δεύτερη ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τρία ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΕ ΑΕΚ κ. ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΝΑ
Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ (www.aekfc.gr) και τον δημοσιογράφο κ. κύριο Γιάννη Μπίλιο, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Κώστας Τσάνας. Αυτές τις ημέρες, επικοινωνεί  με όλους τους συνεργάτες του για να ενισχύεται η επικοινωνία και να δίνονται οι κατάλληλες κατευθύνσεις ώστε στο μέτρο του δυνατού να βγούμε όλοι -μικροί και μεγάλοι- αλώβητοι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τσάνα επιλέγοντας το ακόλουθο link που σας παραπέμπει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ (www.aekfc.gr).

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ. ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΝΑ

 

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ «ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ» ΤΗΣ ΕΠΟ
Το δικό της πρόγραμμα με την επωνυμία «Μπάλα στο σπίτι» έθεσε σε εφαρμογή από χθες και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η έναρξη της εφαρμογής του πλάνου γίνεται την ηλεκτρονική έκδοση του σχολικού εγχειριδίου «πάσα στα θρανία», στο οποίο περιέχονται προσωπικές ιστορίες πρώην και εν ενέργεια διεθνών, πληροφορίες για το άθλημα και κοινωνικά μηνύματα.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση την οποία και αναδημοσιεύουμε στο παρακάτω link.

«ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ»

VIDEO: ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ
Φυσικά ολοκληρώνουμε τη σημερινή θεματολογία με ένα διδακτικό και χρήσιμο video. Πρόκειται για video, που μας δείχνει πως μπορούμε σε μικρό χώρο του σπιτιού να κάνουμε ενδεικτικά κάποιες ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα, έτσι ώστε να έχουμε μια καλή επαφή με αυτήν, όσο βρισκόμαστε εκτός προπονήσεων.

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Δευτέρας 6 Απριλίου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Τετάρτης 8 Απριλίου