Ώρα ντέρμπι για την Ε.Α.Π. σήμερα στις 15.30 το απόγευμα στο γήπεδο Μισιρίων, όπου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας θα φιλοξενηθεί από την Ασή Γωνιά, στο παιχνίδι που δεσπόζει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει με δύο νίκες τις υποχρεώσεις της στο 2023 έναντι των Γερακιών Γερανίου (2-4 εκτός) και του Απόλλωνα (0-9 επίσης εκτός) και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας. Η διαφορά που μας χωρίζει είναι στους 3 βαθμούς και σίγουρα πρόκειται για το παιχνίδι όπου θα διαγωνιστούν οι δύο καλύτερες ομάδες της Β’ ΕΠΣΡ μέχρι τώρα, με τους παίκτες μας να θέλουν τη νίκη ώστε να πιάσουν στην κορυφή την Ασή Γωνιά, υποχρεώνοντας την στην πρώτη φετινή απώλεια.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός μας Κώστας Πολύχρονος αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αφού δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Ίλβι Τσαπόκου, Νίκο του Κ. Σταυριδάκη, αλλά και τον Γιώργο Σαρινάκη λόγω προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους Νίκο Σαρή και Γιάννη Φραγκιαδάκη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας έχει οριστεί ο Βασίλης Γαγάνης.

Προηγούμενο άρθροΚαταιγίδα… εν μέσω ηλιοφάνειας και Απόλλων-ΕΑΠ 0-9
Επόμενο άρθροΣτα Μισίρια η Κ10 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.