Δεν κατάφερε να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα, βαθμό ή βαθμούς η ομάδα μας από τα Σελλιά γνωρίζοντας την Κυριακή (20/3) την ήττα με 2-1 από τον Φοίνικα, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα μας έχασε τεράστια ευκαιρία να αλλάξει το ρουν του αγώνα στο 44’ αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας Θωμάς Κατσιπάνος μπλόκαρε την εκτέλεση πέναλτι του Κόκκαλη, μην καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 1-1. Μαζί με την φάση του 48ου λεπτού όπου οι φιλόξενούμενοι ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε σε αυτά τα δύο σημεία και σε συνδυασμό με το τυχερό γκολ με το οποίο είχαν ανοίξει το σκορ στο 11’ και ενώ δεν είχαν απειλήσει καθόλου την εστία του Τριποδιανού.

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες με χιονόπτωση κατά διαστήματα και δυνατό άνεμο να κάνει πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, αφού στο 90’+3’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Γεωργιουδάκης.

Φάσεις και Γκολ

2’ καλό σουτ του Πολύχρονου η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

11’ ο Φραγκιαδάκης θα εκτελέσει φάουλ, η μπάλα θα κοντράρει στο τείχος και θα αλλάηξει πορεία καταλήγοντας στην αριστερή γωνία της εστίας του Τριποδιανού, ο οποίος είχε πέσει στην αριστερή.

16’ σουτ του Λαρεντζάκη μέσα από την περιοχή θα σώσει πάνω στην γραμμή ο Πολύχρονος.

33’ σέντρα του Λαδιανού, η μπάλα καταλήγει στον Κόκκαλη ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι υποχρεώνει σε εκπληκτική επέμβαση τον Κατσιπάνο που έδιωξε σε κόρνερ.

35’ με «κεραυνό» εκτός περιοχής ο Φραγκιαδάκης τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Τριποδιανού.

42’ ο Γυπαράκης ανατρέπει τον Μαυρή και ο κ. Γ. Σαρής δείχνει την άσπρη βούλα.

44’ την εκτέλεση πέναλτι αναλαμβάνει ο Κόκκαλης, αλλά ο νεαρός Κατσιπάνος πέφτει στην δεξιά του γωνία και μπλοκάρει την μπάλα.

48’ σουτ του Γυπαράκη έξω από την περιοχή, ο Τριποδιανός μπλοκάρει ασταθώς και ο επερχόμενος Λογιάκης με κοντινό πλασέ πετυχαίνει το 2-0.

51’ φάουλ του Μάλτσι, κεφαλιά του Λαδιανού θα μπλοκάρει ο Κατσιπάνος.

67’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φραγκιαδάκη, αλλά επίσης εξαιρετική η επέμβαση του Τριποδιανού με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού του.

77’ εξαιρετική μπαλιά του Γεωργιουδάκη θα βγει τετ α τετ ο Κόκκαλης, αλλά για μία ακόμη φορά θα τον κερδίσει ο Κατσιπάνος, διώχνοντας εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του.

81’ ο Κόκκαλης στρώνει την μπάλα στον Τσακάλι και αυτός με δυνατό σουτ νικά τον Κατσιπάνο μειώνοντας σε 2-1 για την ομάδα μας.

83’ καλή εκτέλεση φάουλ του Μπουλή η μπάλα θα σταματήσει στην ρίζα του αριστερού δοκαριού του Κατσιπάνου.

93’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Γεωργιουδάκης, με την ομάδα μας να μένει με 10 παίκτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γ. Σαρής, Συργούνη, Ψωφάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 11’ (Φ) Φραγκιαδάκης, 48’ (Σ) Λογιάκης – 81’ (Σ) Τσακάλι.

ΑΣΙΣΤ: 81’ Κόκκαλης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 35’, 67’ Φραγκιαδάκης – 83’ Μπουλής.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90’+3’ Γεωργιουδάκης (2η κίτρινη).

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 42’ Μαυρής.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 42’ Γυπαράκης.

ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 44’ Κόκκαλης (ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Κατσιπάνος).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Γιώργος Κωσταράκος): Κατσιπάνος, Λαρεντζάκης, Γυπαράκης (53’ Εσπιαλίδης, 89’ Τότσι), Σούρσος, Ευαγ. Παπαδογιάννης, Γκούγκα, Μούτσο (61’ Ανδρεδάκης), Ι. Παπαδογιάννης, Λογιάκης, Φραγκιαδάκης, Μαστρογιαννάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Τσαπόκου, Στεφανάκης, Αντ. Λαδιανός (73’ Μπουλής), Πολύχρονος, Γεωργιουδάκης, Μέλι (65’ Τσακάλι), Κόκκαλης, Χαραλαμπάκης (46’ Μάλτσι), Καραμπατζάκης, Μαυρής.

Προηγούμενο άρθροΓια ότι καλύτερο σήμερα στα Σελλιά η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό τουρνουά δικτύου ΑΕΚ στο Ατσιπόπουλο