Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ με χαρά ανακοινώνει την ενσωμάτωση του Κώστα Πολύχρονου στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής μας ομάδας. Ο Κώστας συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά στην ομάδα μας και τη νέα σεζόν 2021-22 θα είναι στο πλευρό του κόουτς Φίλιππου Μουρτζανού, ως άμεσος συνεργάτης του. Ο Κώστας παραμένει κανονικά μέλος και στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας τη νέα σεζόν.

Ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα του Κώστα, όπως επίσης καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Κώστας Πολύχρονος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νίκο Βερνάδο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για τη δυνατότητα που μου δίνουν για αυτή τη νέα αρχή, σε ένα γνώριμο περιβάλλον και με τον κόουτς Φίλιππο Μουρτζανό, που γνωριζόμαστε πολύ καλά και με τον οποίο θα έχουμε μια άψογη συνεργασία. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και να είμαστε όλοι υγιείς».

Το βιογραφικό του Κ. Πολύχρονου
Ο Κωνσταντίνος Πολύχρονος, έχει γεννηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 1984 και είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa C’. Επιπλέον έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Αθήνας Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2014 στο Ατσιπόπουλο και εκ τότε συνεργάζεται αδιάλειπτα με την Ακαδημία της Ε.Α.Π.
Παράλληλα με την προπονητική του πορεία, συνεχίζει να είναι ενεργός ποδοσφαιριστής με την ομάδα μας, την φανέλα της οποίας φοράει από το 2015 μέχρι και σήμερα. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε στην Ακαδημία του ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, για να φορέσει στην συνέχεια την φανέλα των ΑΟΝ Αστέρας, Αγία Ελεούσα, Καπανδρίτι, Δάφνη Π. Φαλήρου, Ακούμια, Ψηλορείτης, ΟΦ Αρμένων.

* Στην κεντρική φωτογραφία στο μέσον, ο Κώστας Πολύχρονος, έχοντας αριστερά του τον Γενικό Διευθυντή της Ε.Α.Π. κ. Δημήτρη Δομαζάκη και εκ δεξιών του, τον κόουτς της ομάδας μας Φίλιππο Μουρτζανό.

Προηγούμενο άρθροΑνανέωσαν 10 ακόμη ποδοσφαιριστές με την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Σωτήρη Κόκκαλη!