Με λίγο από μπάσκετ… στην άμμο, αλλά και βουτιές ολοκλήρωσε τη μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού το τμήμα μπάσκετ κοριτσιών της ομάδας μας.

Την περασμένη Παρασκευή 9 Αυγούστου σε παραλία του Ρεθύμνου, έπεσε η αυλαία της μεταβατικής περιόδου μεταξύ της αγωνιστική σεζόν 2018-19 και της επόμενης 2019-20. Για περίπου ενάμισι μήνα τα κορίτσια του τμήματος μπάσκετ της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ δούλεψαν εντατικά πάνω σε αδυναμίες τους και με προοπτική την βελτίωση τους σε όλους τους τομείς.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην παραλία, με την υποστήριξη της διοίκησης και της επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου. Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να επιδοθούν σε μπάσκετ στην άμμο, αλλά να κάνουν και τις βουτιές τους στην θάλασσα, περνώντας ένα πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό απόγευμα. Η παρουσία αθλητριών, γονέων, όπως φυσικά και της προπονήτριας Ελένης Χλιαουτάκη ήταν εξαιρετική με αποτέλεσμα να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Μετά από αυτή την όμορφη δράση, άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 2 Σεπτεμβρίου, όπου ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις αλλά και οι εγγραφές, για τη νέα αγωνιστική σεζόν για την Ακαδημία μπάσκετ της ομάδας μας.

Προηγούμενο άρθροΝέος άνεμος στην Ακαδημία μας, στις 20 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές
Επόμενο άρθροΠοδαρικό στα φιλικά σήμερα (18.00) με Άρη στο Ατσιπόπουλο