Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας φιλοξενεί σήμερα στις 15.30 το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου, τον Ποσειδώνα Γερανίου, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Μετά από την καλή εμφάνιση απέναντι στον 2ο της βαθμολογίας ΑΟ Άρη, η ομάδα μας θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτές, συνδυάζοντας την με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ακόμη καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν και πάλι για τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Τζαγκαράκη (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), στον Παπαχρήστο που βρίσκεται εκτός Κρήτης για προσωπικούς λόγους, αλλά και στον Βάρδα, ο οποίος έχει ρίξει το βάρος στις σπουδές του για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Έτσι, η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Τσιλιμπάρης, Γ. Προβιάς, Χαραλαμπάκης, Στεφανάκης, Πολύχρονος, Λελεδάκης, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Π. Πολυδώρου, Αλεξανδρόπουλος, Πάγκαλος, Τσακάλι, Χατζηκωνσταντίνου, Αποστολάκης, Α. Πολυδώρου, Μαυρής, Σαμιώτης, Ζότο.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (12.00) με ΑΕΜ1 η Κ12
Επόμενο άρθροΉττα της Κ12 στο φινάλε…