Να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα (16.00) η ομάδα μας με Ασή Γωνιά

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα μας φιλοξενεί σήμερα (16.00) στο γήπεδο Ατσιποπούλου την Ασή Γωνιά, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Με πυξίδα τη νίκη (1-2) αλλά και την καλή εμφάνιση στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για το Κύπελλο εκτός έδρας (Αρμένους), η ομάδα μας θα ψάξει την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα που θα την ανεβάσουν στον βαθμολογικό πίνακα και ενώ εκκρεμεί μία ακόμη αναμέτρηση με την Ασή Γωνιά την ερχόμενη Τετάρτη – πάλι στο Ατσιπόπουλο σις 14.30 – στη ρεβάνς της Β’ φάσης. Βέβαια, η αποστολή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού η Ασή Γωνιά είναι μία από τις 4 ομάδες που με το απόλυτο (3χ3) οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας Α’ ΕΠΣΡ.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, έχοντας πάντως στην διάθεση του για το σημερινό παιχνίδι, τους ακόλουθους 18 ποδοσφαιριστές: Τσιλιμπάρης, Προβιάς, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Λαδιανός, Πολ. Πολυδώρου, Μαυρής, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Λελεδάκης, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Αποστολάκης, Χαραλαμπάκης, Ζότο, Τσακάλι, Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης.

* Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μανώλης Γρύλλης, με βοηθούς τους Μανώλη Λιοδάκη, Θωμά Καραγιαννόπουλο και Παρατηρητή Διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπασης.

Exit mobile version