Με 5 ποδοσφαιριστές μας να συμπεριλαμβάνονται στις αποστολές των Μικτών ομάδων ΕΠΣΡ, θα κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κ-12 & Κ-14, τα Ρεθυμνιωτάκια. με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΡ να συγκαταλέγονται

Η τελευταία προπόνηση ήταν το απόγευμα της Τρίτης, με τον Ενωσιακό τεχνικό Γιώργο Μπαστάκη να καταλήγει στις αποστολές που θα στηριχθεί στα παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Χανίων, στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου των Πανελληνίων πρωταθλημάτων της ΕΠΟ. Στην αθλητική εγκατάσταση του «Kido» στα Μισίρια λοιπόν, στις 12.30 της Τετάρτης γίνεται το παιχνίδι για το πρωτάθλημα Κ-12 και στις 14.00 για το Κ-14. Στην 18μελή αποστολή της Μικτής Κ-14 ΕΠΣΡ ο κ. Μπαστάκης έχει επιλέξει από την Ακαδημία της Ε.Α.Π., τους Αργύρη Προβιά (2006), Νίκο Σταυριδάκη (2006), Γιώργο Χριστουλάκη (2006), Στέλιο Φραγκάκο (2006). Στην 15μελή αποστολή της Μικτής Κ-12 ΕΠΣΡ συμπεριλαμβάνεται από την ομάδα μας, ο Νίκος Αποστολάκης (2009).

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές μας για αυτή την επιλογή τους. Παράλληλα εύχεται στις αντιπροσωπευτικές ομάδες του Ρεθυμνιώτικου ποδόσφαιρου, σε όλα τα παιδιά, τον Ενωσιακό τεχνικό κ. Γιώργο Μπαστάκη και τους συνεργάτες του και στην διοίκηση της ΕΠΣΡ, καλή επιτυχία στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κ-12 & Κ-14.

Προηγούμενο άρθροΣτο 2ο Εορταστικό τουρνουά του ΑΟ Άρη η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΙσόπαλη (2-2) η Κ16 με Ολυμπιακό Ρ., στο -1 από την κορυφή