Δεν καθάρισε το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο η ομάδα μας, που ήταν κυρίαρχη απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών και το πλήρωσε στην επανάληψη γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 στο γήπεδο Ατσιποπούλου, σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα μας ήταν πολλαπλά άτυχη αφού εκτός από την ήττα παρά την καλή εμφάνιση, είχε και τον σοβαρό τραυματισμό του εκ των αρχηγών μας Δημήτρη Σαμιώτη, ο οποίος αποχώρησε μόλις στο 27’ και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η Ε.Α.Π. έκανε το ιδανικό α’ ημίχρονο, χάνοντας πέναλτι, έχοντας δοκάρι και 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, αλλά καταφέρνοντας να πετύχει ένα γκολ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 15’. Και όμως… το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κετεσίδη, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, αφού ο Ερμής κατάφερε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει σε 1-1 ουσιαστικά στην μοναδική απειλητική στιγμή του στο παιχνίδι με κεφαλιά του Χιώτη, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Θόρια.

Το β’ ημίχρονο ήταν διαφορετικό με τον Ερμή να εκμεταλλεύεται την μεγαλύτερη εμπειρία των ποδοσφαιριστών του, απέναντι στη νεανική μας ομάδα, η οποία για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες (Λαδιανός, Βάρδας, Μαυρής, Πάγκαλος, Παπαχρήστος) ενώ μέσα στο παιχνίδι χάσαμε και τον Σαμιώτη.

Φάσεις και γκολ

8’ σέντρα-σουτ του Σκαλιδάκη, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

12’ ο Ζότο ανατρέπεται καθαρά από τον Β. Παπαδάκη με τον κ. Κετεσίδη να δίνει άμεσα την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σαμιώτης, αλλά ο Σανδάλης πέφτει στην δεξιά του γωνία και αποκρούει.

15’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ζότο, η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας.

17’ σουτ του Θόρια θα διώξει εξαιρετικά ο Τσιλιμπάρης.

41’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ζότο θα σώσει ο Δανδάλης, νέο σουτ του Τσακάλι, θα απομακρύνει και πάλι ο πορτιέρο του Ερμή Ζωνιανών.

42’ κόρνερ του Χατζηκωνωσταντίνου, ο Ζότο θα πεταχτεί στο πρώτο δοκάρι, αλλά η προβολή του θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι του Δανδάλη.

45’+3’ ο Θόρια εκτελεί φάουλ με τον Χιώτη με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

48’ ο Ψαλιδάκης θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Τσιλιμπάρη.

65’ καλή εκτέλεση του Σκουτέλη, θα διώξει εξαιρετικά σε κόρνερ ο Τσιλιμπάρης.

66’ το κόρνερ εκτελεί ο Θόρια και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Σούρσος θα γράψει το 1-2 για τον Ερμή Ζωνιανών.

75’ σουτ του Σκουτέλη η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι νέο σουτ του αμαρκάριστου Σούρσου, θα διώξει εντυπωσιακά ο Τσιλιμπάρης.

90’ καλή εκτέλεση του Ζότο θα μπλοκάρει ο Δανδάλης.

92’ ο Πολύχρονος γκρεμίζεται έξω από την περιοχή του Ερμή, χωρίς να δοθεί το εμφανές φάουλ, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν στην αντεπίθεση και με διαγώνιο σουτ ο Σκουτέλης να γράφει το 1-3.

93’ σουτ του Ζότο λίγο άουτ.

94’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Αλεξανδρόπουλος θα στείλει την μπάλα να βρει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Συργούνη, Έλληνας.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 15’ (Φ) Ζότο, 90’+ (Φ) Αλεξανδρόπουλος – 45’+3’ (Κ) Χιώτης, 66’ (Κ) Σούρσος), 90’+2’ (Σ) Σκουτέλης.

ΑΣΙΣΤ: 45’+3’, 66’ Σούρσος.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 42’ Ζότο – 48’ Ψαλιδάκης, 75’ Σκουτέλης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 12’ Ζότο.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 12’ Β. Παπαδάκης.

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 12’ Σαμιώτης (ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Δανδάλη).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Πολύχρονος, Τζαγκαράκης, Σαμιώτης (27’ λ.τ. Α. Πολυδώρου), Αλεξανδρόπουλος, Στεφανάκης, Ζότο, Χατζηκωνσταντίνου, Σκαλιδάκης (71’ Ρ. Αποστολάκης), Τσακάλη, Λελεδάκης (77’ Χαραλαμπάκης).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Δανδάλης, Γ. Παρασύρης (90’+ Α.Δ. Παπαδάκης), Βαρδάκης, Β. Παπαδάκης, Ψαλιδάκης, Σκουτέλης, Ευαγ. Αποστολάκης (59’ Ρωσίδης), Θόρια (75’ Γ. Παπαδάκης), Σπ. Μανωλακάκης, Ν. Ζερβός, Χιώτης (59’ Σούρσος).

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (18.30) η Κ12 με την Επισκοπή στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΛύση συνεργασίας με Δ. Κωστόπουλο