Πάλεψε, ήταν ανταγωνιστική παρά τις απουσίες και άγγιξε το θετικό αποτέλεσμα η ομάδα μας στα Λιβάδια απέναντι στην τοπική ομάδα που κατέχει την 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά δυστυχώς δεν απέφυγε την ήττα.

Το τελικό 4-3 στα παγωμένα… Λιβάδια τα δείχνει όλα για ένα παιχνίδι όπου ήταν ροκ… με πολλά γκολ αλλά και πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Λίγη τύχη αν είχε η ομάδα μας, θα έφευγε με θετικό αποτέλεσμα από τα Λιβάδια παρότι παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα στα Λιβάδια δεν αγωνίστηκαν ο τιμωρημένος Γεωργιουδάκης (εξέτισε την ποινή της 1 αγωνιστικής της τιμωρίας του), αλλά και οι Πολύχρονος, Λαδιανός, Χαραλαμπάκης, Βροντάκης, Ι. Ποθουλάκης, Π. Ποθουλάκης, Ρ. Αποστολάκης, Τζαγκαράκης, Σαρινάκης, Λέζι, Φ. Ιμπραχίμι, οι οποίοι απουσιάζουν για διάφορους λόγους.

Φάσεις και Γκολ

8’ ο Στεφανάκης εκτελεί φάουλ με τον Μάλτσι να κερδίζει την μπάλα και με πλασέ να ανοίγει το σκορ, 0-1.

14’ με όμορφη μπαλιά ο Μπουλής βγάζει τετ α τετ τον Μάλτσι, ο οποίος και πάλι είναι εύστοχος, για το 0-2.

17’ νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, με τον Μάλτσι να τροφοδοτεί τον Κόκκαλη, το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή θα σώσει ο Βάμβουκας.

19’ με βαθιά μπαλιά ο Μιχ. Ζερβός θα τροφοδοτήσει τον Κωστάκη, ο οποίος αφού στοπάρει θα πλασάρει τον Τριποδιανό για το 1-2.

24’ ο Κουγιουμουτζής εκτελεί φάουλ, ο Κωστάκης έτοιμος να σκοράρει αλλά τελευταία στιγμή ο Κόκκαλης με τάκλιν θα παραχωρήσει το κόρνερ.

31’ καλό σουτ του Κόκκαλη θα μπλοκάρει ο Βάμβουκας.

69’ ο Κουγιουμουτζής εκτελεί φάουλ, η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στον Δ. Χνάρη, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφαρίζει 2-2 για τα Λιβάδια.

72’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Εμ. Κουγιουμουτζής στέλνει την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Τριποδιανού, ο οποίος βρήκε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να την απομακρύνει, 3-2.

81’ ο Απ. Κλάδος τροφοδοτεί τον Σωπασουδάκη μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ γράφει το 4-2.

82’ κόρνερ του Μέλι, ο Κόκκαλης θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Βάμβουκας θα διώκει εντυπωσιακά σε νέο κόρνερ.

83’ το κόρνερ θα εκτελέσει ξανά ο Μέλι, ο Κόκκαλης θα πιάσει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

90’ ο Τσακάλι με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Μάλτσι, ο οποίος με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 4-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψωφάκης, Ν. Σαρής, Αγαλιώτης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 19’ (Σ) Κωστάκης, 69’ (Σ) Δ. Χνάρης, 72’ (Φ) Εμμ. Κουγιουμουτζής, 81’ (Σ) Σωπασουδάκης – 8’ (Σ), 14’ (Σ), 90’ (Σ) Μάλτσι.

ΑΣΙΣΤ: 19’ Μιχ. Ζερβός, 69’ Εμ. Κουγιουμουτζής, 81’ Απ. Κλάδος – 8’ Στεφανάκης, 14’ Μπουλής, 90’ Τσακάλι.

ΛΙΒΑΔΙΑ (Τάκης Μαρής): Ε. Βάμβουκας, Ε. Κουγιουμουτζής, Ν. Σταρράς, Δ. Χνάρης (90’+ Β. Κλάδος), Κωστάκης, Γ. Καλυβιανάκης, Σωπασουδάκης, Μ. Ζερβός, Χρ. Μαρής (62’ Ευαγ. Ζερβός), Σωπασής, Απ. Κλάδος (85’ Γρ. Χνάρης, 88’ λ.τ. Ν. Κλάδος)

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Σταυριδάκης (33’ Μέλι), Τσαπόκου, Ευτ. Στεφανάκης, Κόκκαλης, Καραμπατζάκης, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος, Μάλτσι, Σκαλιδάκης (46’ Τσακάλι), Μπουλής (83’ Εμ. Τζουγανάκης).

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (17.45) το εξ’ αναβολής παιχνίδι στα Λιβάδια
Επόμενο άρθροΈχουν αγώνα σήμερα… Κ16 και Κ12 της Ακαδημίας μας