Σαν λιοντάρια στάθηκαν απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά λύγισαν με 1-2 από τον Ερμή Ζωνιανών στο 87’ και μάλιστα με αυτογκολ.

Η εμφάνιση για μία ακόμη φορά είναι στα συν για την Ε.Α.Π., με την τύχη όμως να της γυρίζει σε ένα ακόμη παιχνίδι, δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά και γνωρίζοντας την ήττα χωρίς να είναι χειρότερη το αντιπάλου της. Στις γνωστές απουσίες των Αλεξανδρόπουλου, Ρ. Αποστολάκη, Τσαπόκου, Σαρινάκη, προστέθηκαν την τελευταία στιγμή και οι Κόκκαλης, Μάλτσι λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμών, χωρίς να αγωνιστούν.

Κύριο χαρακτηριστικό του σημερινού παιχνιδιού ο πολύ δυνατός άνεμος που έπνεε και στο Ατσιπόπουλο δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, με την δική μας ομάδα όμως να μην επιτρέπει να κάνει την εμφάνιση της η βαθμολογική διαφορά στον αγωνιστικό χώρο, αφού έπαιξαν ως ίσο προς ίσο τον πρωτοπόρο Ερμή Ζωνιανών.

Φάσεις και γκολ

7’ ο Σπυριδάκης με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Λελεδάκη, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κασσωτάκης.

36’ ο Σκουτέλης εκτελεί κόρνερ ο Τριποδιανός δεν θα αιφνιδιαστεί από την πορεία που έδωσε στην μπάλα ο άνεμος και θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

37’ νέα εκτέλεση κόρνερ του Σκουτέλη, η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα φύγει άουτ.

55’ αδράνεια στην άμυνα μας και ο Ν. Ζερβός με σουτ από τα όρια της περιοχής, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον Ερμή, 0-1.

57’ γυριστό σουτ του Γεωργιουδάκη, θα διώξει σε κόρνερ ο Κασσωτάκης.

58’ ο Σπυριδάκης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Ν. Ζερβού να απομακρύνει στο πρώτο δοκάρι, 1-1.

70’ σέντρα του Γεμιστού, ο Τριποδιανός θα προλάβει προ του Ν. Ζερβού και θα απομακρύνει.

79’ σέντρα του Γεμιστού, ο Ν΄. Ζερβός θα πιάσει χλιαρό πλασέ και η μπάλα θα απομακρνθεί.

87’ ο Π. Ποθουλάκης στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα θα την στείλει άθελα του στα δίχτυα του Τριποδιανού, για το 1-2 για τον Ερμή Ζωνιανών.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Συργούνη, Ψωφάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 58’ (ΚΟΡ) Σπυριδάκης – 55’ (Σ) Ν. Ζερβός, 87’ αυτογκόλ Π. Ποθουλάκης.

ΔΟΚΑΡΙ: 37’ Σκουτέλης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Ι. Ποθουλάκης, Π. Ποθουλάκης, Γεωργιουδάκης (82’ Χαραλαμπάκης), Τζαγκαράκης,. Στεφανάκης, Πολύχρονος, Λελεδάκης, Φ. Ιμπρταχίμι, Μαυρής (86’ Τσακάλι), Σπυριδάκης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Χωματάς): Κασσώτακης, Ν. Ζερβός (83’ Παπαδομιχελάκης), Γεμιστός, Χριστοδούλου, Σκουτέλης, Κιόρρι, Ε. Παρασύρης, Βελιβασάκης, Χιώτης (90’+ Ευαγ. Αποστολάκης), Γ. Παρασύρης (66’ Γ. Παπαδάκης), Α. Παπαδάκης (66’ Λυκούδης).

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο απέναντι στον φορμαρισμένο Ερμή Ζωνιανών
Επόμενο άρθροΝικηφόρα (4-1) πρεμιέρα για την Κ14 της ΕΑΠ