Κρίμα και άδικο, ήττα στο 94’ για την ομάδα μας

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο Ατσιποπούλου με 2-3 από την Ασή Γωνιά στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το γκολ της ήττας ήρθε στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αδικώντας την προσπάθεια της ομάδας μας, οι οποία πέρα από τις όποιες απουσίες είχε, έχασε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τους Ραφαήλ Αποστολάκη και Γιώργο Σαρινάκη με τραυματισμούς. Η Ε.Α.Π. ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο προηγούμενη 2-0, έχοντας και δοκάρι με τον Αποστολάκη (ένα ακόμη δοκάρι είχε ο Λαδιανός στο 48’ για να κάνει το 3-0 και να τελειώσει το παιχνίδι), την στιγμή που οι σαφώς πιο έμπειροι φιλοξενούμενοι είχαν αναλωθεί σε συνεχείς διαμαρτυρίες στο διαιτητή του αγώνα, τις οποίες και ανέχθηκε χωρίς να τους τιμωρήσει με κίτρινες κάρτες.

Στην επανάληψη μίλησε η εμπειρία των φιλοξενουμένων, η οποίοι αφού πήραν τη μάχη του κέντρου εκμεταλλεύτηκαν κυρίως τις στημένες φάσεις και έφτασαν σε μια σημαντική ανατροπή κάνοντας το 3χ3 μένοντας μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Φάσεις και Γκολ

9’ Ρ. Αποστολάκης και Τσακάλη παίζουν όμορφα το «1-2» ο πρώτος κερδίζει και μία κόντρα και με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας, 1-0.

14’ φάουλ του Τσουμάγκα η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

17’ ο Τσουμάγκας εκτελεί κόρνερ, ο Χριστοφοράκης με κεφαλιά θα σημαδέψει το δοκάρι του Προβιά.

31’ ο Λαδιανός με κεφαλιά βγάζει σε θέση βολής τον Τσακάλη, ο οποίος με σουτ θα πετύχει το 2-0.

35’ εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Ρ. Αποστολάκη, εκπληκτική επέμβαση του Λαγουδάκη με την βοήθεια του δοκαριού του.

48’ ο Μανωλακάκης βγάζει σε θέση βολής τον Λαδιανό, αυτός με δυνατό σουτ θα σημαδέψει το αριστερό δοκάρι του Λαγουδάκη και στην επαναφορά το νέο σουτ του Τσακάλη θα σώσουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

55’ ο Τσουμάγκας με τακουνάκι θα στρώσει στον Κιαγιά, το πλασέ του οποίου θα διώξει εντυπωσιακά με τα πόδια ο Προβιάς.

61’ μετά από πλάγιο του Χριστοφοράκη, ο Κιαγιάς θα κερδίσει την κεφαλιά και ο Κ. Μπαρκάτσας με νέα κεφαλιά θα μειώσει σε 2-1 για την Ασή Γωνιά.

75’ με σουτ φωτοβολίδα ο Κ. Μπαρκάτσας από τα 30 μέτρα θα στείλει με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

81’ καλή εκτέλεση φάουλ του Γεωργιουδάκη με υπερένταση θα διώξει ο Λαγουδάκης.

94’ ο Τσουμάγκας εκτελεί φάουλ, επικρατεί σύγχυση στην άμυνα μας, η μπάλα δεν απομακρύνεται και από κοντά ο Χριστοφοράκης θα σημειώσει το τελικό 2-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Λιοδάκης, Αρμενατζόγλου.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 9’ Ρ. Αποστολάκης, 31’ Τσακάλη – 61’ (Κ), 75’ (Σ) Κ. Μπαρκάτσας, 90’+4’ (Σ) Χριστοφοράκης.

ΑΣΙΣΤ: 9’ Τσακάλη, 31’ Λαδιανός – 61’ Κιαγιάς.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 35’ Ρ. Αποστολάκης, 48’ Λαδιανός – 17’ Α. Χριστοφοράκης.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Αργ. Προβιάς, Σαρινάκης (76’ Γκαβλιαρούδης), Τσαπόκου, Καραμπατζάκης, Λελεδάκης, Α. Κωστόπουλος, Ρ. Αποστολάκης (53’ λ.τ. Λίτσι), Καλτσουνίδης, Μανωλακάκης (69’ Γεωργιουδάκης):, Λαδιανός, Τσακάλη.

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Νίκος Χριστουλάκης): Λαγουδάκης, Λέσι, Μεργέμογλου (93’ Ψαρουδάκης), Σωτηρόπουλος (93’ Παπανδρέου), Κ. Μπαρκάτσας, Ν. Μπαρκάτσας, Γαραντωνάκης (62’ Μαγεράκης), Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Κοπανάκης (53’ Κιαγιάς), Α. Χριστοφοράκης, Τσουμάγκας.

Exit mobile version