Με κέρδος τους τρεις 15χρόνους Μανώλη Τζουγανάκη, Νίκο Σταυριδάκη, Αργύρη Προβιά, που και πάλι πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής η ομάδα μας των χιλίων… προβλημάτων αντιμετώπισε την Ασή Γωνιά σήμερα στο γήπεδο Ατσιποπούλου για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας πάλεψε το παιχνίδι με όσες δυνάμεις είχε απέναντι σε μια καλή, με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Ασή Γωνιά, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 0-3 σε μια άνιση μάχη… Ούτε λίγο ούτε πολύ από το σημερινό παιχνίδι για διάφορους λόγους απουσίαζαν οι Κόκκαλης, Καραμπατζάκης, Μάλτσι, Λέζι, Ρ. Αποστολάκης, Ι. Ποθουλάκης, Π. Ποθουλάκης, Φ.Ιμπραχίμι, Σαρινάκης, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος, Σκαλιδάκης και μοιραία η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά της ομάδας του Αποκόρωνα.

Όπως και να έχει για την ομάδα μας η χρησιμοποίηση των νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που αναδεικνύονται από την Ακαδημία μας αποτελεί ένα μεγάλο κέρδος και παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου.

Φάσεις και Γκολ

22’ ο Βασιλείου ελλίχθηκε μέσα στην περιοχή και έστρωσε στον Παπαδογιαννάκη, ο οποίος με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για την Ασή Γωνιά, 0-1.

30’ σε έμμεσο που κέρδισε η ομάδα μας, ο Πολύχρονος έστρωσε στον Γεωργιουδάκη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο ανθρώπινο τείχος της Ασή Γωνιάς.

32’ καλό σουτ του Γεωργιουδάκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

35’ ο Κουνδουράκης στρώνει στον Ντεμίρι, ο οποίος από τα όρια της μεγάλης περιοχής πιάνει ένα όμορφο σουτ, πετυχαίνοντας το 0-2.

43’ σέντρα του Κολοβάκη, σουτ του Κουνδουράκη θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

60’ σέντρα του Τσακάλι, σουτ του Λαδιανού μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα και θα απομακρυνθεί.

61’ σέντρα του Κολοβάκη, η κεφαλιά του Κουνδουράκη θα φύγει άουτ.

71’ η άμυνα μας μας θα αδρανήσει βλέποντας τον α’ βοηθό διαιτητή να σηκώνει την σημαία υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Κουνδουράκη, ο οποίος στη συνέχεια αφήνει την μπάλα και πάει σε αυτήν ο Παπαδογιαννάκης, ο οποίος στρώνει στον Βασιλείου για το 0-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ν. Σαρής, Βαρβαντάκης, Βλαχάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 22’ (Σ) Παπαδογιαννάκης, 35’ (Σ) Ντεμίρι, 71’ (Σ) Ι. Βασιλείου.

ΑΣΙΣΤ: 29’ Ι. Βασιλείου, 35’ Εμ. Κουνδουράκης, 71’ Παπαδογιαννάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός (81’ Αργ. Προβιάς), Τσαπόκου, Ευτ. Στεφανάκης, Λαδιανός, Γ. Τζαγκαράκης, Πολύχρονος (74’ Βροντάκης), Μπουλής (64’ Εμ. Τζουγανάκης), Μέλι, Γεωργιουδάκης (81’ Σταυριδάκης), Χαραλαμπάκης, Τσακάλη.

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Χρήστος Βασιλείου): Οδ. Κελαϊδής, Κολοβάκης, Δελημήτσος, Κουτσάκης, Σταυράκης (72’ Κυριτσιμπασάκης), Κουνδουράκης, Ντεμίρι, Ι. Βασιλείου (84’ Καλούδης), Παπαδογιαννάκης (84’ Ν. Μελαδάκης), Λέσι (78’ Καπετανάκης), Καρδαμίτσης (78’ Κάππος).

Προηγούμενο άρθροΜε πολλές απουσίες… και σήμερα (11.00) εντός με Ασή Γωνιά
Επόμενο άρθροΑναβλήθηκε η αναμέτρηση της ομάδας μας στα Λιβάδια στις 2/3