Η συμμετοχή της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. στο «1ο Rethymno F.A. Tournament»

Χάρηκαν το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο μέλη δύο ηλικιακών κατηγοριών της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. συμμετέχοντας στο «1ο Rethymno Football Academies Tournament» που διοργάνωσαν 23-25 Μαρτίου τα σωματεία Ρεθυμνιακός και ΟΦ Αρμένων, με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνου και της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ συμμετείχε στις ηλικιακές κατηγορίες Κ12-Αγωνιστικό (γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι) και Κ14-Αγωνιστικό (γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι), με την πρώτη να δίνει τρία και την δεύτερη 4 παιχνίδια. Το τμήμα Κ-12 της Ε.Α.Π. κατέκτησε την 7η θέση γνωρίζοντας τρείς ήττες στα παιχνίδια της για τον Α’ Όμιλο με Αστέρα Περάματος (1-3), ΑΟΝ Αστέρας1 (0-8) και Αναγέννηση Ιεράπετρας (1-4).

Αντιστοίχως, στην κατηγορία Κ-14 η Ε.ΑΠ. κατέκτησε την 2η θέση αν και τερμάτισε στην 1η θέση του Ομίλου, γνωρίζοντας όμως την ήττα με 2-1 στον μεγάλο τελικό από τον ΑΓΣΣΝ Φοίνικας, που αναδείχθηκε νικητής. Στον Όμιλο η Ε.Α.Π. έδωσε τρία παιχνίδι πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες επί των ΑΟΝ Αστέρας1 (6-2), ΑΓΣΣΝ Φοίνικας (2-1) και ΑΟΝ Αστέρας2 (8-2).

Exit mobile version