Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (14/12) στις 15.00 το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου με τον Ψηλορείτη. Πρόκειται για παιχνίδι στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, με το οποίο θα επιστρέψει η ομάδα μας στην δράση, μετά από το ξεκούραστο τρίποντο με τον ΠΑΟ Αλφάς.

Εκτός πλάνων για το Σαββατιάτικο παιχνίδι είναι οι τραυματίες Τζαγκαράκης (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), Λελεδάκης (χτύπημα στα πλευρά), αλλά και ο Στεφανάκης (προσωπικοί λόγοι). Αντιθέτως, μετά από καιρό επιστρέφει στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου ο Βάρδας, αλλά και ο Α. Πολυδώρου, έχοντας ξεπεράσει αμφότεροι τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Έτσι για το παιχνίδι του Σαββάτου, ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός θα έχει στην διάθεση του, τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Τσιλιμπάρης, Προβιάς, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Λαδιανός, Αποστολάκης, Μαυρής, Σκαλιδάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Αλεξανδρόπουλος, Α. Πολυδώρου, Π. Πολυδώρου, Βάρδας, Τσακάλι, Ζότο, Κωστόπουλος, Πάγκαλος, Χαροκόπος.

Προηγούμενο άρθροΙσόπαλη (2-2) η Κ16 με Ολυμπιακό Ρ., στο -1 από την κορυφή
Επόμενο άρθροΣήμερα (11.00) στο Πέραμα με την ΑΕΜ η Κ14