Ημέρα Διαιτησίας και επιμόρφωσης στις τροποποιήσεις του Κανόνα Ποδοσφαίρου 2019-2020 για την ομάδα μας η Δευτέρα (23/9). Στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Ατσιποπούλου βρέθηκε ο Εκπαιδευτής Διαιτησίας και Αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ κ. Κυριάκος Δελήμπασης, ο οποίος παρείχε εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τις τροποποιήσεις σε βασικούς κανόνες του ποδοσφαίρου.

Το Επιμορφωτικό σεμινάριο για τις ομάδες, παρακολούθησε η διοίκηση της ομάδας μας, προεξέχοντος του προέδρου κ. Νίκου Βερνάδου, ο προπονητής μας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής μας ομάδας, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς, όπως και οι προπονητές της Ακαδημίας μας. Άπαντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πολύ σημαντικές τροποποιήσεις του Κανόνα Ποδοσφαίρου 2019-2020, εκφράζοντας τις απορίες τους και παίρνοντας τις απαιτούμενες και σαφέστατες διευκρινήσεις από τον Εκπαιδευτή Διαιτησίας . Κυριάκο Δελήμπαση.

Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ ευχαριστεί την διοίκηση της ΕΠΣΡ, την Επιτροπή Διαιτησίας και προσωπικά τον Εκπαιδευτή Διαιτησία και Αναπληρωτή πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ κ. Κυριάκο Δελήμπαση, για την ενημέρωση που παρείχε στα μέλη μας, ενόψει της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Φωτογραφική Γκάλερι
Προηγούμενο άρθροΚυριακή (6/10) στους Αρμένους, Τετάρτη (9/10) εντός με Μελιδόνι
Επόμενο άρθροΓια την πρόκριση η ομάδα μας στην Αλφά με Αρκάδι Αγγελιανών