Διπλή αποστολή έχει το Σάββατο (18/3) το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ, δίνοντας δύο παιχνίδια σε ισάριθμες ηλικιακές κατηγορίες στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.

Στις 16.30 το απόγευμα θα κάνει πρεμιέρα το τμήμα U15 Κοριτσιών της Ακαδημίας μπάσκετ της ομάδας μας, φιλοξενώντας στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο τον ΟΑ Χανίων. Πρόκειται για την ομάδα Παγκορασίδων της Ακαδημίας μας η οποία θα δώσει το πρώτο φετινό παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της στις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΚ.

Νωρίτερα, στις 12.30 νωρίς το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο η ομάδα U13-U12 της Ακαδημίας μας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα αγοριών όμως, της Ακαδημίας Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Αναπτυξιακού Τουρνουά «Νίκος Τούλης» Μικτό U13-U12 που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚ.

Η ομάδα U13-12 κοριτσιών της Ε.Α.Π. συμμετέχει στον 4ο όμιλο μαζί με άλλες Μικτές ομάδες (Αγόρια-Κορίτσια) του Ρεθύμνου (Ρέθυμνο BC, Ακαδημία Ρ., ΟΚΑ Αρκάδι) αλλά και των Χανίων (ΟΦΣ Χανίων, Τάνος Αποκορώνου). Μάλιστα το περασμένο Σάββατο η ομάδα U13-12 κοριτσιών της Ε.Α.Π. είχε αντιμετωπίσει στο πρώτο της παιχνίδι τον Τάνο Αποκορώνου από τα Χανιά σε αναμέτρηση που έγινε στο «Μελίνα Μερκούρη». Η διαδικασία είναι ουσιαστικά συμμετοχική για μικρά αγόρια και κορίτσια ώστε να έχουν την πρώτη τους επαφή με το αγαπημένο τους σπορ, απολαμβάνοντας την χαρά του παιχνιδιού και γευόμενοι τους καρπούς της συμμετοχής σε ένα αγώνα μπάσκετ. Τα κορίτσια υπό την καθοδήγηση των προπονητριών τους Ελένης Χλιαουτάκη και Μαρτίνας Μπουσόβσκα πήραν την πρώτη γεύση από επίσημο παιχνίδι και το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Ε.Α.Π. (Ελένη Χλιαουτάκη-Μαρτίνα Μπουσόβσκα): Μυστράκη Αναστασία, Λιμάκη Μαρία, Τρικάκη Ιωάννα, Λιναρίτη Αριάδνη, Μαρκάκη Αγγελική, Τζονευράκη Κωνσταντίνα, Κακλιδάκη Μυρσίνη, Λεμονάκη Κατερίνα, Λιανδρή Ιωάννα, Ανωμεριανάκη Βικτωρία, Φραγκιουδάκη Μαρία.

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο (18/3, 12.00) Ε.Α.Π.-ΑΟΝ Αστέρας2 για το Κ14 ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΧόρτασαν… ποδόσφαιρο οι παίκτες της Κ14 της Ακαδημίας μας