Τον ένα από τους τρεις τελικούς για την κατάκτηση του τίτλου καλείται να δώσει σήμερα στις 20.00 το βράδυ η Ε.Α.Π. αντιμετωπίζοντας την Ασή Γωνιά στο γήπεδο Μισιρίων.

Πρόκειται για παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης στην Β’ Κατηγορία, όπου η ομάδα μας θέλει τη νίκη ώστε να πλησιάσει στους 2 βαθμούς την πρωτοπόρο Φλόγα Ρουστίκων, η οποία έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Η ομάδα μας είναι έτοιμη και με καλή ψυχολογία για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Ασή Γωνιά, η οποία επίσης βρίσκεται στην ίδια θέση και στοχεύει και αυτή στην κατάκτηση του τίτλου.

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα έχει να ξεπεράσει και πάλι ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ανδρέας Κωστόπουλος, οι Ν.Κ. Σταυριδάκης, Κ. Παυλάκης, Σκαλιδάκης, Γκαβλιαρούδης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ι. Χαραλαμπάκη. Αντιθέτως επιστρέφουν και πάλι οι Μανωλακάκης, Λαδιανός, Καζαμίας, Μαγαράκης, Γεωργιουδάκης.

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Κώστας Καλυβιανάκης με βοηθούς τους Βαρβαντάκη, Κελαϊδή και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΝέες εμπειρίες… για τα κορίτσια του μπάσκετ της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΉττα στο φινάλε για την ομάδα μας…