Ένα ακόμη Σάββατο με αγωνιστική δράση ήταν το σημερινό για δύο ηλικιακές κατηγορίες της Ακαδημίας μας στα πρωταθλήματα ΕΠΣΡ. Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι αλλά και το απόγευμα τα τμήματα Κ16 (γεννηθέντες 2007 και μικρότεροι) και Κ12 (γεννηθέντες 2011 και μικρότεροι) της ΕΑΠ όπου έδωσαν παιχνίδια για τις αντίστοιχες κατηγορίες των πρωταθλημάτων Υποδομών ΕΠΣΡ, αμφότερα για την 5η αγωνιστική.

Πρωτάθλημα Κ16
Νωρίς το μεσημέρι της ημέρας στο γήπεδο της Σοχώρας το τμήμα Κ16 της Ακαδημίας μας αναμετρήθηκε με το αντίστοιχο τμήμα του ΑΟΝ Αστέρα, με την ομάδα μας να είναι καλύτερη και να κερδίζει με 2-0. Στο 10’ ο Σωπασουδάκης με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 24’ ο Στ. Τζουγανάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Νωρίτερα στο 7’ είχε ακυρωθεί γκολ του Ρουσσάκη ως οφσάιντ.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 10’ Σωπασουδάκης, 24’ πεν. Στ. Τζουγανάκης.
ΑΣΙΣΤ: 10’ Παυλάκης.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Στ. Χαραλαμπάκης, Μουλίτσας (67’ Πολιτάκης), Λίτσι, Γ. Τζαγκαράκης (58’ Λιβαθηνός), Χριστοδουλάκης (72’ Μανταδάκης), Ποθουλάκης, Κοζορώνης, Παυλάκης, Στ. Τζουγανάκης, Ρουσσάκης (41’ Κλειδής), Σωπασουδάκης.

Πρωτάθλημα Κ12
Λίγο αργότερα, στις 16.00 το απόγευμα την σκυτάλη πήρε το τμήμα Κ12 της Ακαδημίας μας αντιμετώπισε σε παιχνίδι άνευ συναγωνισμού τον ΟΦ Αρμένων. Τα παιδιά και των δύο ομάδων χάρηκαν το παιχνίδι και είχαν ένα όμορφο Σαββατιάτικο απόγευμα απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους σπορ.
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Χατζηδάκης, Λυμάκης, Κυριακάκης, Μανουσάκης, Σερπέζης, Κουτσιούκης, Σπανουδάκης, Ν. Λιονής, Στασινόπουλος, Π. Λιονής.

Προηγούμενο άρθροΔράση το Σάββατο για Κ12 & Κ16 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (4/5, 12.00) στην Αλφά η Κ14 της Ακαδημίας μας