Γεμάτο ποδόσφαιρο… και αυτό το Σάββατο (20/4) για την Ακαδημία της Ε.Α.Π.

Γεμάτο αγωνιστική δράση ήταν το Σάββατο (20/4) για την Ακαδημία μας, με τρεις ομάδες από δύο ηλικιακά τμήματα να φωνάζουν παρών… σε γήπεδα του νομού Ρεθύμνου δίνοντας επίσημους αγώνες στα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ.

Την αρχή έκανε το ηλικιακό τμήμα Κ-14 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι) της Ακαδημίας μας, όπου το πρωί του Σαββάτου φιλοξένησε στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον ΑΟΝ Αστέρα1 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου, επικρατώντας με 3-1. Την ίδια ώρα στο γήπεδο Αγγελιανών φιλοξενήθηκε από το τοπικό Αρκάδι, η Ε.Α.Π.1 του ηλικιακού τμήματος Κ-10 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2014 και μικρότεροι) για την 9η αγωνιστική του Α’ Ομίλου. Λίγο αργότερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας και για την ίδια ηλικιακή κατηγορία, στο γήπεδο της Σοχώρας αγωνίστηκε η Ε.Α.Π.2 φιλοξενούμενη από τον ΑΟΝ Αστέρα3 επίσης για την 9η αγωνιστική του Β’ Ομίλου.

Πρωτάθλημα Κ14 (γεννηθέντες από το 2010 και νεότεροι)
Α’ Όμιλος: Ε.Α.Π. – ΑΟΝ Αστέρας1 3 – 1
ΤΑ ΓΚΟΛ: 23’ (Σ) Ζεάκης, 41’ (Σ) Γαγάνης, 64’ (Σ) Μιχ. Κυριακάκης – 29’ Μιχ. Παπαδάκης.
ΑΣΙΣΤ: 64’ Ζεάκης.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 26’ Τσαχάκης, 50’ Μιχ. Κυριακάκης.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Κουτσιούκης (65’ Σταυρουλάκης), Σπανουδάκης, Κωνσταντινίδης, Λιμάκης, Λαδάκης, Τσαχάκης (67’ Φραγκιαδάκης), Μανουσάκης, Γαγάνης (62’ Καλονόμος), Αλεξ. Κυριακάκης (36’ Μιχ. Κυριακάκης), Ζεάκης.


Πρωτάθλημα Κ10 (γεννηθέντες από το 2014 και νεότεροι)
Α’ Όμιλος: Αρκάδι Αγγελιανών – Ε.Α.Π.1 5 – 4
Ε.Α.Π.1 (Κώστας Πολύχρονος): Βογιατζιδάκης, Μαρκάκης, Καραγιάννης, Λιβαθηνός, Παπαργυρίου, Δρυγιαννάκης, Μωράκης, Κοτσίφης, Κασσέλας.

Β’ Όμιλος: ΑΟΝ Αστέρας3 – Ε.Α.Π.2 4 – 0
Ε.Α.Π.1 (Αντώνης Λαδιανός): Κλάδος, Αλεξ. Παπαδάκης, Ι. Παπαδάκης, Αχιλ. Βαμβακάς, Μιχ. Βαμβακάς, Καραμπούλης, Ανδρεαδάκης, Παπαδογιαννάκης, Μιχαλάκης, Σπινθουράκης.

Exit mobile version