Στο γήπεδο Ατσιποπούλου βρέθηκε για δύο ημέρες ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Δικτύου της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, την Τετάρτη και την Πέμπτη 11-12 Μαρτίου. Αυτή ήταν η 2η επίσκεψη για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020 από τα κεντρικά του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, στο οποίο είναι μέλος η ομάδα μας από τον Αύγουστο του 2014.

Ο κ. Κυριακίδης παρακολούθησε προπονητικές μονάδες όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας (Κ16, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8, Κ6) και είχε επαφή με τα στελέχη της ομάδας μας. Παρών φυσικά ο πρόεδρος της ομάδας μας και υπεύθυνος διοικητικά της Ακαδημίας της ΕΑΠ κ. Νίκος Βερνάδος, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Παντελής Κατικάς, όπως και οι προπονητές Δημήτρη Δομαζάκη (προπονητή τερματοφυλάκων), Φώτης Ξενικάκης, Πολύδωρος Πολυδώρου, Κώστας Πολύχρονος, Δημήτρης Σαμιώτης και Μαρία Ψυχαράκη.

Κυριακίδης: «Οι εντυπώσεις μου από την λειτουργία της Ακαδημίας της ΕΑΠ είναι πάρα πολύ καλές»
Μετά το πέρας της πρώτη ημέρας, ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Δικτύου της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, μίλησε για τις εντυπώσεις του για το επίπεδο και την λειτουργία της Ακαδημίας μας. «Ανεξάρτητα από την δική μου φυσική παρουσία εδώ στο Ρέθυμνο με τους εξαιρετικούς συνεργάτες, να ξέρουν όλοι όσοι συμμετέχουν στην ομάδα, είτε από την πλευρά των γονιών, τα παιδιά, πως η καθημερινή μας επικοινωνία είναι εξαιρετική. Αυτό το πιστώνονται οι άνθρωποι εδώ, του συλλόγου της Ε.Α.Π., ο πρόεδρος, ο Τεχνικός Διευθυντής και οι υπόλοιποι προπονητές. Μοιραζόμαστε προβληματισμούς, συζητάμε πάντα με σκοπό τη συνολική βελτίωση και ανάπτυξη των παιδιών.

Οι εντυπώσεις που είναι πάρα πολύ καλές, γιατί τα παιδιά κατά την διάρκεια των προπονήσεων, είτε εν μέσω των ανατροφοδοτήσεων οι απαντήσεις τους ήταν πάρα πολύ εύστοχες, αλλά προσπάθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ανταποκριθούν. Τα κατάφεραν όλα τα τμήματα, διότι σήμερα πραγματοποιήσαμε αρκετές προπονήσεις.

Να συμπληρώσω κλείνοντας, πως σημαντικότερο όλων είναι η υγεία. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είμαστε φοβισμένοι ή τρομοκρατημένοι. Από την άλλη όμως, πρέπει να αγαπήσουμε περισσότερο την ευθύνη και να είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών, για την προσωπική μας υγιεινή».

Προηγούμενο άρθροΟ Γ. Χριστουλάκης κλήθηκε για προπόνηση στο πρόγραμμα ανάπτυξης της ΕΠΟ
Επόμενο άρθροΑναστέλλεται η λειτουργία της Ακαδημίας μας ως τις 23 Μαρτίου