Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα στο γήπεδο Ατσιποπούλου από την Δόξα Πλατανέ με 0-6 σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και διεξήχθη στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ απουσίαζαν 12 ποδοσφαιριστές με τιε επιλογές του κόουτς Φίλιππου Μουρτζανού να είναι ελάχιστες. Για διάφορους λόγους στο σημερινό παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι Λαδιανός, Στεφανάκης, Φ. Ιμπραχίμι, Π. Ποθουλάκης, Τζαγκαράκης, Σαρινάκης, Ρ. Αποστολάκης, Ι. Ποθουλάκης, Τριποδιανός, Τσαπόκου, Τσακάλι, Χαραλαμπάκης.

Η Δόξα Πλατανέ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατόρθωσε σε ένα δαιμονιώδη… 17λεπτό (11’-28’) να πετύχει 5 τέρματα, τελειώνοντας δίχως άλλο το παιχνίδι. Στα θετικά της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση για ένα ολόκληρο ημίχρονο των 15χρονών Μανώλη Τζουγανάκη και Νίκου Σταυριδάκη, οι οποίοι μαζί με τα υπόλοιπα νεαρά παιδιά της Ακαδημίας μας αποτελούν το νέο αίμα της ομάδας μας.

Φάσεις και Γκολ

11’ σέντρα του Στ. Δελήμπαση, με τον Πολύχρονο στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας μας, 0-1.

14’ σέντρα του Σαμιώτη και με πλασέ ο Μπαξεβάνης πέτυχε το 0-2.

16’ ο Μαγάκης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ θα νικηθεί από τον Λέζι, ο Σκαλιδάκης θα διώξει όπως-όπως και ο Καλβιανάκης προ κενής εστίας θα γράψει το 0-3.

25’ κόρνερ του Στ. Δελήμπαση, ο Καλυβιανάκης στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά θα σημειώσει το 0-4.

28’ σέντρα του Μπαξεβάνη, ο Ορ. Σεφουλάι με κοντινό πλασέ θα γράψει το 0-5.

37’ φάουλ του Γεωργιουδάκη, η μπάλα θα κοντράρει στο τείχος και θα καταλήξει κόρνερ.

38’ κόρνερ του Μάλτσι, κεφαλιά του Μπουλή η μπάλα θα φύγει άουτ.

52’ σουτ του Τζουγανάκη μέσα από την περιοχή θα μπλοκάρει ο Παλιεράκης.

74’ ο Αλεξανδρόπουλος με τακουνάκι θα τροφοδοτήσει τον Τζουγανάκη μέσα στην περιοχή, το σουτ του οποίου θα φύγει άουτ.

81’ όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Ορ. Σεφουλάι για να διαμορφωθεί το τελικό 0-6.

85’ καλή εκτέλεση φάουλ του Γεωργιουδάκη θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
87’ ο Μέλι με βαθιά μπαλιά θα βγάλει τετ α τετ τον Κόκκαλη με τον Παλιεράκη, με τον τελευταίο να σώζει το πλασέ του επιθετικού της Ε.Α.Π.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Δασκαλομαρκάκης, Ι. Φραγκιαδάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 11’ αυτογκόλ Πολύχρονος, 14’ (Σ) Μπαξεβάνης, 16’(Σ), 35’ (Κ) Καλυβιανάκης, 28’ (Σ), 81’ (Σ) Ορ. Σεφουλάι.

ΑΣΙΣΤ: 14’ Σαμιώτης, 25’ Στ. Δελήμπασης, 28’ Μπαξεβάνης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Λέζι, Πολύχρονος (18’ λ.τ. Καραμπατζάκης), Κόκκαλης, Βροντάκης, Μπουλής, Μάλτσι (57’ Σταυριδάκης), Μαυρής, Σκαλιδάκης (46’ Τζουγανάκης), Μέλι, Γεωργιουδάκης, Αλεξανδρόπουλος.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Παλιεράκης, Αλ. Δελήμπασης, Φραχόλι (72’ Παλάσσης), Μαγιάφας, Μιχελιδάκης (64’ Μπλ. Σεφουλάι), Στ. Δελήμπασης (46’ Γ. Ανυφαντάκης), Μπαξεβάνης (67’ Ρ. Κοσκινάς), Μαγάκης, Καλυβιανάκης (64’ Βαρδουνιώτης), Ορ. Σεφουλάι, Σαμιώτης.

Προηγούμενο άρθροΧορταστικό παιχνίδι με ανατροπές… (3-4) για την Κ14 της ΕΑΠ
Επόμενο άρθροΤο πρωί (10.00) η Κ16 στα Μισίρια, το απόγευμα (19.00) η Κ12 στην Σοχώρα