Ανταγωνιστική ήταν για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι η ομάδα μας, κοιτώντας στα μάτια το Σπήλι σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Ατσιποπούλου το απόγευμα του Σαββάτου. Χάρη σε γκολ του Ραφαήλ Αποστολάκη στο 74’ η ομάδα μας επιβλήθηκε με 1-0 του Σπηλίου, ενώ δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της συμπληρώνοντας ένα μήνα προετοιμασίας, με τον κόουτς Κώστα Πολύχρονο να χρησιμοποιεί και πάλι όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του. Η Ε.Α.Π. άγγιξε το γκολ μόλις στο 1ο λεπτό αλλά το σουτ του Τσακάλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, για να ακολουθήσουν χαμένες ευκαιρίες με τους Γεωργιουδάκη (16’), Ρ. Αποστολάκη (32’) και Καλτσουνίδη (39’) αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε. Νέα καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 46’ με τον Λέντι να μπλοκάρει το σουτ του Τσακάλη, ενώ στο 58’ στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Σπηλίου, ο 16χρονος Αργύρης Προβιάς είπε εντυπωσιακά όχι στο τετ α τετ με τον Βασιλάκη. Στο 74’ ο Λελεδάκης τροφοδότησε τον Ραφαήλ Αποστολάκη και αυτός αφού απέφυγε ένα αντίπαλο με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας (1-0), για να ακολουθήσουν τρεις ακόμη σημαντικές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας με τους Γκαβλιαρούδη (77’) και Τσακάλι (79’, 80’).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ψωφάκης.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 74’ Ρ. Αποστολάκης.

ΑΣΙΣΤ: 74’ Λελεδάκης.

ΔΟΚΑΡΙ: 1’ Τσακάλη.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Μιχελουδάκης (46’ Α. Προβιάς), Λελεδάκης (75’ Ν.Κ. Σταυριδάκης), Τσαπόκου, Καραμπατζάκης, Σκαλιδάκης, Καλτσουνίδης (63’ Γκαβλιαρούδης), Κωστόπουλος, Λαδιανός, Ρ. Αποστολάκης (75’ Σπ. Μαρινάκης), Γεωργιουδάκης (46’ Στ. Τζουγανάκης), Τσακάλη.

ΣΠΗΛΙ (Μπάμπης Παπαδάκης): Λέντι, Γασπαράκης, Καμπουράκης, Κλειδής, Γεωργακάκης, Στεφ. Παπαδάκης, Μούσταϊ, Γ. Στ. Κουνδουράκης, Παπαδογιαννάκης, Ντιμιτρόφ, Βασιλάκης.

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (18.00) η Ε.Α.Π. με Σπήλι
Επόμενο άρθροΤέσσερις αθλήτριες μας στο Αναπτυξιακό μπάσκετ της ΕΟΚ