Άκρως ανταγωνιστική εμφανίστηκε η ομάδα μας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Α’ ΕΠΣΡ, τον Ποσειδώνα Γερανίου, αλλά λύγισε στο 90’ και ηττήθηκε με 3-1.

Στο παιχνίδι του Γερανίου η Ε.Α.Π. φόρεσε το καλό της αγωνιστικό ένδυμα… ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, παρότι παρατάχθηκε με μόλις 13 ποδοσφαιριστές, με τους 15χρονους Μανώλη Τζουγανάκη και Νίκο Σταυριδάκη να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη τους συμμετοχή στο βασικό σχήμα, στο οποίο και πάλι βρισκόταν 6 ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών. Η ομάδα μας ήταν αυτή που έχανε τις ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ ουσιαστικά στην πρώτη στιγμή που απειλήθηκε από τον Ποσειδώνα (67’ Βλαστός), ισοφάρισε το παιχνίδι (76’ Φ. Ιμπραχίμι), σπατάλησε και πάλι ευκαιρίες για την ανατροπή και λύγισε στο 90’ σε μία φάση, όπου πιθανότατα έγινε φάουλ του Κούσμινα πάνω στον Πολύχρονο πριν φτάσει η μπάλα στον Πλεύρη.

Όπως και να έχει η σημερινή εμφάνιση ήταν μια τονωτική ένεση για την συνέχεια, με μεγάλο κέρδος τους «μικρούς», που ανέπτυξαν το ταλέντο τους και απέδειξαν πως με σκληρή δουλειά, το μέλλον τους ανήκει.

Φάσεις και Γκολ

4’ ο Κόκκαλης με μπαλιά βγάζει σε θέση βολής τον Σταυριδάκη, αλλά το σουτ του μπλοκάρει ο Καλιαφεντάκης.

17’ σουτ του Τζουγανάκη από πλάγια θέση, θα αποκρούσει ασταθώς ο Καλιαφεντάκης, αλλά πάνω στη γραμμή θα προλάβουν οι αμυντικοί.

38’ φάουλ του Πολύχρονου, ο Κόκκαλης αμαρκάριστος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Καλιαφεντάκης εντυπωσιακά θα διώξει σε κόρνερ.

39’ ο Μάλτσι εκτελεί το κόρνερ, νέα κεφαλιά του Κόκκαλη η μπάλα θα φύγει άουτ.

66’ σουτ του Ν. Αποστολάκη η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικούς νέο σουτ του Στέλικου η μπάλα θα φύγει άουτ.
67’ ο Βλαστός με παράλληλη κίνηση θα ξεμαρκαριστεί και την κατάλληλη στιγμή θα πλασάρει εύστοχα στην απέναντι γωνία, για το 1-0.

76’ ο Πολύχρονος εκτελεί φάουλ ο Μαυρής θα πιάσει ανάποδη κεφαλιά, ο Καλιαφεντάκης εντυπωσιακά θα διώξει αλλά ο Φ. Ιμπραχίμι από κοντά θα ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα μας.

79’ ο Ν. Αποστολάκης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Τριποδιανός θα διώξει με τα πόδια.

87’ γύρισμα του Κόκκαλη, ο Σταυριδάκης προ κενής εστίας θα πιάσει την κεφαλιά άουτ.

90’ γέμισμα του Ι. Μαρινάκη, ο Κούσμινας παρεμποδίζει αντικανονικά τον Πολύχρονο να πάει στην μπάλα και έρχεται ο Πλεύρης με κεφαλιά να σημειώσει το 2-1.

94’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ι. Μαρινάκης θα διαμορφώσει το τελικό 3-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Συργούνη, Χονδρογιάννης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 67’ (Σ) Βλαστός, 90’ (Κ) Πλεύρης, 90’+4’ (Φ) Ι. Μαρινάκης – 76’ (Σ) Φ. Ιμπραχίμι.

ΑΣΙΣΤ: 90’ Ι. Μαρινάκης.

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Καλιαφεντάκης, Καπετανάκης, Πετρογιαννάκης, Παυλάκης, Σπανίδης, Χρυσανθίδης, Μασαούτης, Στέλικος (87’ Κούσμινας), Βλαστός (73’ Ι. Μαρινάκης), Πλεύρης, Ι.Κ. Σηφακάκης (58’ Ν. Αποστολάκης).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Μάλτσι, Καραμπατζάκης, Πολύχρονος, Φ. Ιμπραχίμι, Μαυρής, Π. Ποθουλάκης, Σπυριδάκης, Σταυριδάκης, Τζουγανάκης (82’ Χαραλαμπάκης), Κόκκαλης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (15.00) στο Γεράνι με Ποσειδώνα η Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΣτις 16.00 η ομάδα μας φιλοξενεί στο Ατσιπόπουλο τον Φοίνικα