Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Ατσιποπούλου»

Αντίστροφα μετράμε από σήμερα για την εκτέλεση του σημαντικού έργου «Ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο Ατσιποπούλου», το οποίο θα δώσει άλλη πνοή στις εγκαταστάσεις όπου την κύρια χρήση έχει η ομάδα μας.

Το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου 2020 υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη με τον ανάδοχο εργολάβο η σύμβαση του έργου. Πρόκειται για έργο συνολικού Προϋπολογισμού 100.000 €, το οποίο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ (Περιφέρεια Κρήτης), με το οποίο θα εγκατασταθούν  είκοσι τέσσερις (24)  συνολικά προβολείς led συνολικής ισχύος 400 W έκαστος που θα αναρτηθούν, ανά τέσσερις,  σε έξι  σιδηροϊστούς ύψους 12 μέτρων. Ο συμβατικός χρόνος εκτέλεσης του έργου είναι 4 μήνες.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Δήμου Ρεθύμνου και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών είναι η ακόλουθη:

«Τη σύμβαση του έργου « Ηλεκτροφωτισμός Γηπέδου Ατσιποπούλου» υπέγραψε σήμερα,   Τρίτη 5 Μαΐου 2020, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης με τον ανάδοχο εργολάβο, στην Τεχνική Υπηρεσία Δ.Ρ  (κτίριο Δελφίνι),

Πρόκειται για έργο συνολικού Προϋπολογισμού 100.000 €, το οποίο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ (Περιφέρεια Κρήτης),  με το οποίο θα εγκατασταθούν  είκοσι τέσσερις (24)  συνολικά προβολείς led συνολικής ισχύος 400 W έκαστος που θα αναρτηθούν, ανά τέσσερις,  σε έξι  σιδηροϊστούς ύψους 12 μέτρων. Ο συμβατικός χρόνος εκτέλεσης του είναι 4 μήνες.

Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση,  θα εξασφαλιστεί επαρκής  φωτισμός σε όλη την αγωνιστική επιφάνεια του γηπέδου του οικισμού Ατσιποπούλου του  Δήμου Ρεθύμνης,  με αποτέλεσμα να επιμηκυνθεί και ο χρόνος χρήσης του γηπέδου από τους αθλούμενους».

Exit mobile version