Συνεχίζεται και σήμερα, η εκπαιδευτική διαδικασία του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης», το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.

Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχές και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Σάββατο 25 Απριλίου 2020)

Σήμερα, δέκατη πέμπτη ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τρία ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
Όταν η μαμά ξέρει πιο πολλά για το ποδόσφαιρο, από τον προπονητή του γιου της…

Οι ποδοσφαιρικές… και προπονητικές γνώσεις της μαμάς

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΑΤΖΟ
Ο Ρομπέρτο Μπάτζο η( μικρός Βούδας) (Roberto Baggio, 18 Φεβρουαρίου 1967) είναι πρώην διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής. Ο Μπάτζο θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ιταλούς και Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών

ΚΟΥΪΖ: ΒΡΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
Συνέχεια σήμερα στην διαδραστική τηλε-εκπαίδευση, δίνοντας σας ένα ακόμη κουίζ που αυτή την φορά, αφορά τις Εθνικές ομάδες που αγωνίζονται ποδοσφαιριστές μεγάλων συλλόγων στην Ευρώπη, τις οποίες καλείστε να βρείτε μέσα από διαδικασία πολλαπλής επιλογής.

Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ομάδας μας (email), [email protected], αναγράφοντας το όνομα σας και την ηλικιακή κατηγορία που αγωνίζεστε.

Στην απάντηση σας θα αναγράφετε τον αριθμό της ερώτησης και αμέσως μετά το γράμμα της επιλογής σας, π.χ. 1A, 2B, 3C κτλ.

Koyiz_paiktes_Ethnikes_omades

ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΥΙΖ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
Παράλληλα, σήμερα γνωστοποιούμε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα κουίζ των δύο προηγούμενων ημερών, τις απαντήσεις στα παρατσούκλια ελληνικών, αλλά και ξένων ομάδων.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΙΖ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
1.Β
2.Α
3.Α
4.Α
5.Α
6.Α
7.Β
8.Α
9.Α
10.Β
11.Β

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΙΖ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΞΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
1.Α
2.C
3.B
4.C
5.C
6.B
7.D
8.B
9.C
10.A
11.A
12.C
13.A
14.A
15.B
16.B

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Παρασκευή 24 Απριλίου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Τρίτης 28 Απριλίου